המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל180 מעלות.
לנפות את הקמח.
לערבב את החומרים היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד ואז לאחד בינהם.
לאפות בתנור למשך 45 דקות.
להוציא, למרוח בקרם שוקולד, לחתוך לפרוסות את המרציפן ולהניח על העוגה ולפזר פצפוצי שוקולד לבן.
לקרר ואז להגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0