דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
עוגה משובחת וטעימה שמתאימה לפסח ומצויינת לנמנעים מגלוטן

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
ביצה
300  גרם
סוכר לבן
350  גרם
שוקולד מריר שבור לקוביות (חובה להשתמש בשוקולד עם 70% מוצקי קקאו לפחות)
225  גרם
חמאה
0.5  כוס
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס).
  • שלב 2

    10 דקות
    בקערת מערבל, מקציפים את הביצים עם ½ כוס סוכר במהירות בינונית גבוהה במשך כ-10 דקות, עד שהתערובת נפוחה ובהירה והיא משלשת את נפחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד עם החמאה מעל לסיר עם אדים.
  • שלב 4

    5 דקות
    בסיר בינוני, כבד ורחב, מחממים את שאר הסוכר עם המים מעל לאש נמוכה, תוך ערבוב רצוף, עד שהסוכר נמס. מבשלים מבלי לערבב מעל לאש בינונית-נמוכה במשך כ-5 דקות, עד שהסוכר הופך לסירופ קל (לבדיקה: יוצקים מעט סירופ לצלוחית, ולאחר רגע בודקים אם הנוזל התעבה מעט) .
  • שלב 5

    0 דקות
    מסירים מהאש, יוצקים את תערובת השוקולד המומס לסירופ החם ומערבבים לתערובת חלקה. ומצננים בצד לטמפרטורה חמימה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים שוב מעט את הביצים ובהדרגה מוסיפים את תערובת השוקולד החמימה לתערובת הביצים. ממשיכים להקציף במהירות נמוכה כ-30 שניות, רק עד שהתערובת אחידה.
  • שלב 7

    10 דקות
    יוצקים לתבנית (בקוטר 22 ס"מ) ומניחים בתוך תבנית גדולה יותר. מניחים את שתי התבניות בתנור. יוצקים מים חמים בזהירות מהצד לתבנית הגדולה, כמעט עד לסוף גובה תבנית העוגה.
  • שלב 8

    30 דקות
    אופים כ-30 דקות או עד שהעוגה יציבה כשנוגעים בה בעדינות. מוציאים את תבנית העוגה מהתבנית עם המים, ומצננים בתבנית על רשת עד לצינון מלא.
  • שלב 9

    0 דקות
    מעבירים סכין מסביב לשחרור ומניחים במקרר כמעט לכל הלילה.
  • שלב 10

    30 דקות
    למחרת, מחממים מעט את תחתית התבנית מעל ללהבה. הופכים, מסירים את הנייר, מחזירים למקרר לייצוב ל-30 דקות והופכים שוב לצלחת הגשה. [קירור
עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 1 מתוך 10

מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות צלזיוס).

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 2 מתוך 10

בקערת מערבל, מקציפים את הביצים עם ½ כוס סוכר במהירות בינונית גבוהה במשך כ-10 דקות, עד שהתערובת נפוחה ובהירה והיא משלשת את נפחה.

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 3 מתוך 10

ממיסים את השוקולד עם החמאה מעל לסיר עם אדים.

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 4 מתוך 10

בסיר בינוני, כבד ורחב, מחממים את שאר הסוכר עם המים מעל לאש נמוכה, תוך ערבוב רצוף, עד שהסוכר נמס. מבשלים מבלי לערבב מעל לאש בינונית-נמוכה במשך כ-5 דקות, עד שהסוכר הופך לסירופ קל (לבדיקה: יוצקים מעט סירופ לצלוחית, ולאחר רגע בודקים אם הנוזל התעבה מעט) .

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 5 מתוך 10

מסירים מהאש, יוצקים את תערובת השוקולד המומס לסירופ החם ומערבבים לתערובת חלקה. ומצננים בצד לטמפרטורה חמימה.

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 6 מתוך 10

מקציפים שוב מעט את הביצים ובהדרגה מוסיפים את תערובת השוקולד החמימה לתערובת הביצים. ממשיכים להקציף במהירות נמוכה כ-30 שניות, רק עד שהתערובת אחידה.

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 7 מתוך 10

יוצקים לתבנית (בקוטר 22 ס"מ) ומניחים בתוך תבנית גדולה יותר. מניחים את שתי התבניות בתנור. יוצקים מים חמים בזהירות מהצד לתבנית הגדולה, כמעט עד לסוף גובה תבנית העוגה.

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 8 מתוך 10

אופים כ-30 דקות או עד שהעוגה יציבה כשנוגעים בה בעדינות. מוציאים את תבנית העוגה מהתבנית עם המים, ומצננים בתבנית על רשת עד לצינון מלא.

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 9 מתוך 10

מעבירים סכין מסביב לשחרור ומניחים במקרר כמעט לכל הלילה.

עוגת שוקולד פאדג' ללא קמח

שלב 10 מתוך 10

למחרת, מחממים מעט את תחתית התבנית מעל ללהבה. הופכים, מסירים את הנייר, מחזירים למקרר לייצוב ל-30 דקות והופכים שוב לצלחת הגשה. [קירור

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים