מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות). משמנים את התבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
מניחים את השוקולד והחמאה להמסה במיקרוגל או בקערה חסינת חום מעל אדים, עד שהשוקולד נמס לגמרי. מסירים מהכיריים.
שלב 3
0 דקות
מקציפים את החלמונים במערבל, במהירות נמוכה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קרם בהיר ותפוח. מוסיפים לקערה את השוקולד המומס והאגוזים ומערבבים.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את החלבונים במערבל במהירות בינונית, מגבירים למהירות גבוהה ומקציפים עד שנוצר קצף יציב, אך לא יבש.
שלב 5
0 דקות
מקפלים בעדינות לתוך בלילת השוקולד, עד שנוצר מרקם קל ואחיד.
שלב 6
0 דקות
יוצקים לתבנית ואופים 35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא מצופה בפירורים לחים. מוציאים מהתנור ומצננים.
שלב 7
0 דקות
מניחים את השוקולד והחמאה להמסה במיקרוגל או בקערה חסינת חום מעל אדים, עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים את הציפוי על מרכז העוגה ומטלטלים אותה כך שהקרם יצפה את כולה.
שלב 8
0 דקות
מחממים את השוקולד הלבן במיקרוגל, עד שהוא נמס לגמרי, טובלים מזלג בשוקולד לבן ומתיזים על העוגה.
שלב 9
0 דקות
מקררים לילה במקרר ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
מחממים את התנור לחום בינוני-נמוך (160 מעלות). משמנים את התבנית אפייה עגולה בקוטר 24 ס"מ.
שלב 2
מתוך
9
מניחים את השוקולד והחמאה להמסה במיקרוגל או בקערה חסינת חום מעל אדים, עד שהשוקולד נמס לגמרי. מסירים מהכיריים.
שלב 3
מתוך
9
מקציפים את החלמונים במערבל, במהירות נמוכה. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד שנוצר קרם בהיר ותפוח. מוסיפים לקערה את השוקולד המומס והאגוזים ומערבבים.
שלב 4
מתוך
9
מקציפים את החלבונים במערבל במהירות בינונית, מגבירים למהירות גבוהה ומקציפים עד שנוצר קצף יציב, אך לא יבש.
שלב 5
מתוך
9
מקפלים בעדינות לתוך בלילת השוקולד, עד שנוצר מרקם קל ואחיד.
שלב 6
מתוך
9
יוצקים לתבנית ואופים 35-40 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא מצופה בפירורים לחים. מוציאים מהתנור ומצננים.
שלב 7
מתוך
9
מניחים את השוקולד והחמאה להמסה במיקרוגל או בקערה חסינת חום מעל אדים, עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים את הציפוי על מרכז העוגה ומטלטלים אותה כך שהקרם יצפה את כולה.
שלב 8
מתוך
9
מחממים את השוקולד הלבן במיקרוגל, עד שהוא נמס לגמרי, טובלים מזלג בשוקולד לבן ומתיזים על העוגה.
שלב 9
מתוך
9
מקררים לילה במקרר ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0