דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שוקולד, קפה ואגוזים מושלמת לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שוקולד, קפה ואגוזים מושלמת לפסח

עוגת שוקולד, קפה ואגוזים מושלמת לפסח

(4)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Jacob Herskovits
עוגה קלאסית ללא קמח עם ציפוי שוקולדי משגע, שגונב את ההצגה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
שוקולד מריר
100  מיליליטר
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר
150  גרם
חמאה
4 
ביצה
200  גרם
סוכר לבן
1  טיפה
מלח
1  כפית
נס קפה
0.5  כפית
קינמון טחון טחון
150  גרם
שקדים קלופים וטחונים טחונים
2  כפות
קקאו
1  כפית
אבקת אפייה
1  נתח
אגוזי לוז קלויים, חצויים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-160 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל, או על בן מארי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים בקערת מיקסר ביצים, סוכר, מלח, קפה נמס וקינמון במשך כ-6-7 דק' במהירות גבוהה, או עד שמתקבלת קציפה אוורירית ותפוחה מאוד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים את קציפת הביצים לתוך תערובת השוקולד המומס, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים אגוזים טחונים, קקאו ואבקת אפייה, וממשיכים לקפל בעדינות רק עד שהתערובת אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את תערובת העוגה לתבנית משומנת, ואופים במשך כ-35-45 דק' או עד שהעוגה תופחת, מתייצבת וקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים לחלוטין לפני הציפוי והקישוט.
  • שלב 8

    0 דקות
    קוצצים את השוקולד, ושמים בקערה קטנה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מביאים בסיר קטן את השמנת לסף רתיחה. יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה, וטורפים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.
  • שלב 10

    0 דקות
    מחלצים את העוגה מהתבנית, ומניחים על גבי צלחת הגשה.
  • שלב 11

    0 דקות
    מצפים את העוגה בגנאש ומקשטים באגוזים חצויים.
  • שלב 12

    0 דקות
    מגישים בטמפרטורת החדר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ד דיאנה

שלום, האם שקדים טחונים לחתיכות קטנות או לקמח?

מערכת בישולים

היי, ממש טחונים, כמו קמח. יום מקסים 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מקור הסיבים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים