המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
פורסים את השזיפים לרבעים, מעבירים אותם לקערה ונפזר עליהם רבע כוס סוכר, כפית קינמון ומיץ מחצי לימון. מערבבים היטב ומניחים בצד.
בקערה מנפים קמח עם מרגרינה, סוכר, חלמונים ולימון, לשים עד לקבלת בצק נעים.
מוציאים רבע מכמות הבצק ונניח בצד, לטובת הפירורים (ניתן להוסיף לו 50 גרם אגוזי מלך קצוצים).
מרדדים 3/4 מכמות הבצק לתחתית התבנית, מסדרים עליו את השזיפים כמו רעפים.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות למשך 20 דקות.
בזמן זה מקציפים בקערת מיקסר את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף מבריק ויציב.
מוציאים את העוגה מהתנור, מצפים אותה במרנג, מפזרים את הפירורים ומחזירים את העוגה לאפייה של 20 דקות נוספות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0