דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת שמרים במילוי שוקולד מריר ועוגיות אוראו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת שמרים במילוי שוקולד מריר ועוגיות אוראו

עוגת שמרים במילוי שוקולד מריר ועוגיות אוראו

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגת קסם מתוק: בצק שמרים רך ומתקתק עם שברי עוגיות אוראו ושוקולד מריר שמאזן ומחבר להרמוניה שלמה של טעמים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
470  גרם
קמח לבן (3 כוסות + 5 כפות)
15  גרם
שמרים יבשים (כף וחצי)
120  גרם
סוכר לבן (1/2 כוס + 1/2 1 כפות גדושות)
250  מיליליטר
מים (כוס + 1/2 כף בערך)
0.5  כפית
מלח
1 
ביצה
16 
אוראו שבורות
200  גרם
שוקולד מריר מומס
20  גרם
חמאה מומסת
1 
ביצה למריחה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות וסוגרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה קטנה מערבבים את השמרים עם כף סוכר ו-50 מ"ל מים ומניחים בצד לתסיסה של כ-10 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לאחר שהשמרים תססו, מכניסים לקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הביצה, שאר הסוכר, השמרים ו-200 מ"ל המים שנשארו, ולשים כ-2 דקות על מהירות בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד כ-10 דקות .
  • שלב 5

    0 דקות
    הבצק צריך לצאת לכם מעט דביק, אבל יש לבצע בדיקה לבצק, מותחים אותו מעט ורואים אם הוא נקרע, במידה וכן ממשיכים ללוש עוד שתיים-שלוש דקות, במידה והוא נמתח מסיימים את הלישה.
  • שלב 6

    0 דקות
    משאירים את הבצק בתוך קערת המיקסר, מכסים עם ניילון נצמד ומעבירים לתפיחה של כ-30-40 דקות בתנור (הבצק לא יתפח לממדי ענק אבל הוא יקבל קצת גובה).
  • שלב 7

    0 דקות
    מורחים את התבנית בחמאה.
  • שלב 8

    0 דקות
    לאחר שהבצק תפח מעבירים אותו למשטח מקומח קלות, מוציאים את שאריות האוויר ומתחילים לרדד את הבצק למלבן גדול כאשר עובי הבצק הוא עד כ-1 ס"מ.
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים את הבצק בשוקולד המומס ומפזרים מעל את חתיכות האוראו. סוגרים את הבצק על ידי גלגול, עד לקבלת גליל ארוך.
  • שלב 10

    0 דקות
    חותכים את הגליל ל-15 חתיכות ומסדרים בתבנית. מתפיחים עוד כ-20 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מורחים את העוגה בביצה הטרופה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מעבירים לתנור לאפייה של כ-20-25 דקות, עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    עוגת שיש קלאסית ועסיסית

    80 דקות קל
  • עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    עוגת תפוזים וקוקוס בחושה ומנצחת

    60 דקות קל
  • עוגת שיש מפרג ושוקולד

    עוגת שיש מפרג ושוקולד

    80 דקות קל
  • עוגת פרג בציפוי שוקולד

    עוגת פרג בציפוי שוקולד

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים