מערבבים את חומרי הבצק עם וו לישה, להתפיח כ-30-40 דק'.2.. מרדדים את הבצק בעובי של 2 ס"מ. קורצים עיגולים ונותנים להם לתפוח.
שלב 2
0 דקות
מכינים צלחת עם רבע כוס שמן וקערה בה מערבבים את חומרי המלית.
שלב 3
0 דקות
משמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף. מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 4
0 דקות
את עיגולי הבצק מורחים בשמן וטובלים בתערובת האגוזים (שהתערובת תדבק רק בצד אחד של העיגול)
שלב 5
0 דקות
מניחים את העיגולים בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה אחד על השני (לא עד סוף התבנית) ומתפיחים כ-20 דק'. חשוב לא להדק את העיגולים זה לזה, הם נדבקים לבד בזמן ההתפחה.
שלב 6
30 דקות
אופים 20-30 דקות.
שלב 7
0 דקות
לאחר שמוציאים את העודה מהתבנית ניתן להרטיב אותה בסירופ העשוי חצי כוס סוכר, חצי כוס מים + 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית רום ומיץ לימון שהורתחו וצוננו.
שלב 8
1 דקות
כשאוכלים מהעוגה, לא צריך לחתוך אותה כל אחד פשוט מושך עלה.
*אפשר להמיר את השמרים הטריים ב-15 גרם שמרים יבשים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
8
מערבבים את חומרי הבצק עם וו לישה, להתפיח כ-30-40 דק'.2.. מרדדים את הבצק בעובי של 2 ס"מ. קורצים עיגולים ונותנים להם לתפוח.
שלב 2
מתוך
8
מכינים צלחת עם רבע כוס שמן וקערה בה מערבבים את חומרי המלית.
שלב 3
מתוך
8
משמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף. מחממים תנור ל-200 מעלות.
שלב 4
מתוך
8
את עיגולי הבצק מורחים בשמן וטובלים בתערובת האגוזים (שהתערובת תדבק רק בצד אחד של העיגול)
שלב 5
מתוך
8
מניחים את העיגולים בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה אחד על השני (לא עד סוף התבנית) ומתפיחים כ-20 דק'. חשוב לא להדק את העיגולים זה לזה, הם נדבקים לבד בזמן ההתפחה.
שלב 6
מתוך
8
אופים 20-30 דקות.
שלב 7
מתוך
8
לאחר שמוציאים את העודה מהתבנית ניתן להרטיב אותה בסירופ העשוי חצי כוס סוכר, חצי כוס מים + 1 כפית תמצית וניל, 1 כפית רום ומיץ לימון שהורתחו וצוננו.
שלב 8
מתוך
8
כשאוכלים מהעוגה, לא צריך לחתוך אותה כל אחד פשוט מושך עלה.
*אפשר להמיר את השמרים הטריים ב-15 גרם שמרים יבשים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0