דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת תפוזים בקמח כוסמין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת תפוזים בקמח כוסמין

עוגת תפוזים בקמח כוסמין

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אריה בן יהודה
עוגת תפוזים, עם תפוז שלם שמסיף עסיסיות וטעם עשיר

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.75  כוס
שמן קנולה עדיף מכבישה קרה
1.5  כוסות
סוכר לבן
4 
ביצה
1 
תפוז
1  כפית
תמצית וניל עדיף אמיתית
2  כוסות
קמח כוסמין
2  כפיות
אבקת אפייה
1.33  כוסות
מיץ תפוזים טרי
0.5  כוס
אגוזי מלך קצוצים, לא חובה
0.5  כוס
צימוקים לא חובה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להוציא את הביצים מהמקרר ולתת להם להגיע לטמפרטורת החדר.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים היטב את התפוז אך לא מקלפים אותו. מסירים את שני קצות התפוז. חוצים את התפוז לאורכו ומסלקים את החלק המרכזי, הלבן (למנוע מרירות). חותכים כל חצי תפוז למשולשים בינוניים ומסלקים גרעינים.
  • שלב 3

    0 דקות
    שמים הכל במעבד מזון ומפעילים לדקה, או עד שהתפוז וקליפתו נקצצים לגמרי ומתקבלת מחית אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    במערבל מקציפים את השמן קנולה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים וממשיכים להקציף. מוסיפים את תמצית הוניל ומחית התפוז. לבסוף מוסיפים לסירוגין את הקמח המלא, אבקת האפייה ומיץ התפוזים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבלים ביחד עד שנוצרת תערובת אחידה. בסוף מוסיפים את האגוזים והצימוקים.
  • שלב 6

    0 דקות
    את הבלילה שמים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור בחום 180 למשך כ-40-50 דקות, או עד שגפרור יוצא יבש.
  • שלב 7

    20 דקות
    מצננים את העוגה בתבנית כ-20 דקות. אפשר לפזר על העוגה אבקת סוכר. *ניתן להמיר את קמח הכוסמין המלא בקמח חיטה מלא. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא לקטוז
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת שוקולד עשירה לילדים

    עוגת שוקולד עשירה לילדים

    60 דקות קל
  • עוגת קרמבו ממכרת

    עוגת קרמבו ממכרת

    60 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד מושלמת

    עוגת שוקולד מושלמת

    40 דקות קל
  • עוגת שכבות מרעננת

    עוגת שכבות מרעננת

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים