דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: נועה גולן
עוגת שוקולד, כשרה לפסח, עם ציפוי קרם עשיר ואגוזים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
מרגרינה רכה
250  גרם
שוקולד מריר
0.67  כוס
סוכר לבן
6 
ביצה מופרדות
1  כוס
אגוזי מלך מרוסקים גס
2  כפיות
סוכר לבן
1  מיכל
קצפת צמחית
1  מיכל
שמנת מתוקה
0  לפי הטעם
שוקולד מריר מגורר, לקישוט
0.5  כוס
אגוזים שבורים גס, לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  • שלב 2

    5 דקות
    ממסים את השוקולד (אפשר במיקרוגל) ומקציפים את המרגרינה (ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם שליש כוס סוכר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אוורירית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט לאט את השוקולד המומס, בהדרגה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מעבירים את התערובת לכלי אחר ושוטפים היטב את קערת המיקסר ואת המקצף. מקציפים את שליש כוס הסוכר שנותרה עם החלבונים, עד לקבלת קצף יציב וגמיש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים חצי מהתערובת לקערה אחרת, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
  • שלב 8

    0 דקות
    לשאר התערובת שנשארה מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות עד פיזור אחיד שלהם בה.
  • שלב 9

    25 דקות
    משטחים בתבנית את התערובת עם האגוזים ואופים במשך 25 דקות.
  • שלב 10

    90 דקות
    כשהעוגה יוצאת מהתנור נותנים לה להצטנן עד שתגיע לטמפרטורת החדר ואז משטחים מעליה את התערובת שנשמרה במקרר. מכסים שוב בניילון נצמד ושמים במקפיא ל-90 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מקציפים את הקצפת עם שתי כפיות הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה. מורחים אותה על העוגה, אחרי שהיא קרה, ומכניסים למקפיא להתייצבות.
  • שלב 12

    0 דקות
    קישוט לפני ההגשה: בעזרת סכין עוברים הלוך ושוב (כמו עם פומפייה) על גב טבלת השוקולד המריר ומגררים אותו על פני העוגה. מפזרים חופן אגוזים ומגישים.
עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 1 מתוך 12

מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 2 מתוך 12

ממסים את השוקולד (אפשר במיקרוגל) ומקציפים את המרגרינה (ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) עם שליש כוס סוכר.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 3 מתוך 12

מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת אוורירית.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 4 מתוך 12

מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים לאט לאט את השוקולד המומס, בהדרגה.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 5 מתוך 12

מעבירים את התערובת לכלי אחר ושוטפים היטב את קערת המיקסר ואת המקצף. מקציפים את שליש כוס הסוכר שנותרה עם החלבונים, עד לקבלת קצף יציב וגמיש.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 6 מתוך 12

מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת השוקולד.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 7 מתוך 12

מעבירים חצי מהתערובת לקערה אחרת, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 8 מתוך 12

לשאר התערובת שנשארה מוסיפים את האגוזים ומערבבים קלות עד פיזור אחיד שלהם בה.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 9 מתוך 12

משטחים בתבנית את התערובת עם האגוזים ואופים במשך 25 דקות.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 10 מתוך 12

כשהעוגה יוצאת מהתנור נותנים לה להצטנן עד שתגיע לטמפרטורת החדר ואז משטחים מעליה את התערובת שנשמרה במקרר. מכסים שוב בניילון נצמד ושמים במקפיא ל-90 דקות.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 11 מתוך 12

מקציפים את הקצפת עם שתי כפיות הסוכר עד שמתקבלת קצפת יציבה. מורחים אותה על העוגה, אחרי שהיא קרה, ומכניסים למקפיא להתייצבות.

עוגת 3 שכבות לפסח - פרווה

שלב 12 מתוך 12

קישוט לפני ההגשה: בעזרת סכין עוברים הלוך ושוב (כמו עם פומפייה) על גב טבלת השוקולד המריר ומגררים אותו על פני העוגה. מפזרים חופן אגוזים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    עוגת גבינה קרמל חגיגית מהירה

    15 דקות קל
  • עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    עוגת ביסקוויטים שוקולד וריבת חלב

    180 דקות בינוני
  • עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    עוגת שוקולד ללא גלוטן כשרה לפסח

    60 דקות בינוני
  • כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    כדורי עוגת גבינה ופירות יער

    15 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים