דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף איטלקי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף איטלקי

עוף איטלקי

(0)
65 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עומרי סויסה
עוף בתנור בתיבול רוזמרין, טימין, שמו זית ויין לבן. עשיר וריחני

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
עגבנייה חתוכות לפרוסות
2 
בצל בנוונים, חתוך לרצועות
1  כפית
ג'ינג'ר
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
1  כפית
קארי
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
2  ענפי
רוזמרין
1  כפית
תימין
1 
כרעיים של עוף מחולק לרבעים
1  שן
שום קטן, מקולף
0.5  כוס
שמן זית
0.5  כוס
יין לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

65 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    בתבנית משומנת מסדרים את פרוסות העגבניות, ומעליהן פרוסות מ-6 שיני שום. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים 4 שיני שום ושמים בקערה יחד עם רצועות הבצל, התבלינים, היין ושמן, מערבבים, ומניחים את העוף בתערובת שנוצרה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את העגבניות מהתנור, מנקזים את הנוזלים, ומניחים את העוף על העגבניות ומעליו רוזמרין, שאר שיני השום והתערובת שיצרנו.
  • שלב 4

    35 דקות
    אופים בחום של 200 מעלות כ-35 דקות.
עוף איטלקי

שלב 1 מתוך 4

בתבנית משומנת מסדרים את פרוסות העגבניות, ומעליהן פרוסות מ-6 שיני שום. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות.

עוף איטלקי

שלב 2 מתוך 4

קוצצים 4 שיני שום ושמים בקערה יחד עם רצועות הבצל, התבלינים, היין ושמן, מערבבים, ומניחים את העוף בתערובת שנוצרה.

עוף איטלקי

שלב 3 מתוך 4

מוציאים את העגבניות מהתנור, מנקזים את הנוזלים, ומניחים את העוף על העגבניות ומעליו רוזמרין, שאר שיני השום והתערובת שיצרנו.

עוף איטלקי

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום של 200 מעלות כ-35 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים