דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף ביין ודבש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף ביין ודבש

עוף ביין ודבש

(0)
190 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
אמרו לכם שאין דבר כזה מושלם? נסו להשרות את העוף לילה שלם ביין ותבלינים, ואז לצלות ממושכות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
עוף
0.5  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0.5  כוס
יין אדום מתוק
0.5  כוס
דבש
6  שיני
שום כתושות
0.5  כפית
פלפל
1  קורט
מלח
5 
שזיפים מגולענים (אם רוצים, להעשרת הטעם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

190 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה עד קבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוטפים את העוף ומוסיפים לקערת המרינדה כך שהיא מכסה את כל חלקי העוף. משרים לילה שלם במקרר.
  • שלב 3

    0 דקות
    למחרת, מסדרים את העוף בתבנית חסינת חום ויוצקים את חומרי המישרה. אוטמים היטב בנייר אלומיניום.
  • שלב 4

    0 דקות
    אופים בתנור בחום נמוך עד בינוני כ-3 שעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לקראת סוף האפיה מורידים את נייר האלומיניום כדי לאפשר לעוף לקבל גוון זהוב.
עוף ביין ודבש

שלב 1 מתוך 5

מערבבים את כל חומרי המשרה בקערה עד קבלת תערובת אחידה.

עוף ביין ודבש

שלב 2 מתוך 5

שוטפים את העוף ומוסיפים לקערת המרינדה כך שהיא מכסה את כל חלקי העוף. משרים לילה שלם במקרר.

עוף ביין ודבש

שלב 3 מתוך 5

למחרת, מסדרים את העוף בתבנית חסינת חום ויוצקים את חומרי המישרה. אוטמים היטב בנייר אלומיניום.

עוף ביין ודבש

שלב 4 מתוך 5

אופים בתנור בחום נמוך עד בינוני כ-3 שעות.

עוף ביין ודבש

שלב 5 מתוך 5

לקראת סוף האפיה מורידים את נייר האלומיניום כדי לאפשר לעוף לקבל גוון זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • על האש
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    רצועות חזה עוף עם פתיתים ואטריות דקות

    50 דקות קל
  • כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    כרעי עוף עם רצועות פלפלים ובצל

    120 דקות בינוני
  • עוף בתנור עם דבש

    עוף בתנור עם דבש

    90 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים