בקערה מערבבים פירורי לחם עם מרק עוף, שומשום, מלח ופלפל.
שלב 2
1 דקות
עוטפים היטב את העוף בתערובת ומניחים בתבנית אפייה משומנת.
*ניתן להשתמש בכרעי עוף במקום שוקי עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. הופכים את העוף כך שייאפה מכל צדדיו, עד לקבלת צבע צהוב.
שלב 4
0 דקות
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות ומקפיצים על מחבת/ ווק עם מעט שמן זית כעשר דקות.
הערות 0