המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום בינוני.
מסדרים בתבנית חסינת חום חצי מפרוסות הבטטה.
מניחים מעל את כרעי העוף.
מפזרים מעל העוף ומצדדיו את שאר פרוסות הבטטה.
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה נפרדת.
אם בחרתם בתפוזים טריים - סוחטים את התפוזים, אך לא מסננים, שומרים את כל חלקי הפרי, זה מוסיף טעם לתוצאה הסופית.
יוצקים את הרוטב על עוף והבטטות ומכסים.
מכניסים לתנור המחומם ל- 45 דקות בערך.
אפשר להוסיף עוד 10 דקות ללא כיסוי, אבל לא חובה. *ניתן להמיר את הקינמון בכפית זנגוויל מגורר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0