דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוף ותפוחי אדמה של שישי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוף ותפוחי אדמה של שישי

עוף ותפוחי אדמה של שישי

(0)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: קובי אדרי
קבלו את מתכון העוף ותפוחי האדמה הכי טעים שתכירו ותכינו כל שישי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
8 
עוף (אפשר מיקס עם שוקיים)
8 
תפוח אדמה חתוכים לסירות
7  שיני
שום
2  כפות
סילאן
4  כפות
מלח גס (בין ניירות האפייה)
2  גבעולים
רוזמרין
1  כוס
מים רותחים
1  כף
תבלין גריל עוף
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח גס שטוחה
1  כפית
סודה לשתייה
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 400 ג'
4  כפות
שמן זית
3  כפות
אסם רוטב טריאקי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    20 דקות
    מתחילים עם תפוחי האדמה, חותכים ומבשלים בסיר עם מים חמים כ-20 דקות. מסננים.
  • שלב 2

    5 דקות
    מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה – מים רותחים, תבלין עוף, פפריקה, מלח, סודה לשתייה, מרק בצל, שמן זית וטריאקי.
  • שלב 3

    60 דקות
    מוסיפים את העוף ומשרים במקרר לשעה (לא חובה).
  • שלב 4

    1 דקות
    בתבנית לתנור שמים נייר אפייה, מוסיפים מלח גס בארבע קצוות ושמים עוד נייר אפייה מעל. שופכים את תפוחי האדמה, מסדרים את העופות ומזלפים את המרינדה שיש בקערה אל תוך התבנית.
  • שלב 5

    60 דקות
    מברישים את כל הרכיבים בסילאן. מסדרים את השום והרוזמרין, עוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות טורבו לשעה.
  • שלב 6

    90 דקות
    מורידים את החום ל-170 מעלות ואופים עוד שעה וחצי. לפני הגשה מסירים את הרדיד אלומיניום ומשחימים מעט.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ת תמי

יצא מלוח מאוד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חברים
  • דל סוכר
  • מהתנור
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • אוכל מקומי
  • תפוחי אדמה
  • מנה עליונה
  • מנות צלויות
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • אוכל ים תיכוני
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף ממולא לראש השנה

    עוף ממולא לראש השנה

    110 דקות בינוני
  • חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

    90 דקות קל
  • עוף וירקות מקורמלים בתנור

    עוף וירקות מקורמלים בתנור

    210 דקות בינוני
  • עוף אפוי במשמשים

    עוף אפוי במשמשים

    120 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים