לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220-240 מעלות טורבו.
טוחנים את מרכיבי הרוטב - סויה בסגנון סיני, רוטב סצ'ואן, מיץ תפוזים, פפריקה מתוקה (או פלפלים אדומים מיובשים) ושמן זית.
בתבנית עמוקה עם נייר אפייה שמים את הבצלים, מפזרים את צרור הכוסברה, שום, פלפלונים והבצל הירוק. מעליהם מסדרים את העוף.
שופכים את הרוטב מעל העוף והירקות וזורים למעלה מעט מלח.
מרטיבים נייר אפייה (כדי שיהיה גמיש ונוח לעבודה וכדי למנוע הידבקויות של הרוטב) ומכסים את התבנית.
מעליו מהדקים נייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
צולים שעה וחצי ומסירים את הניירות.
משקים את העוף ברוטב שבתחתית עם כף ומחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות, עד שמתקבל גוון שחום.
אפשר לפזר מעל עשבי תיבול ירוקים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2