המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר שטוח או מחבת, משחימים את שוקי העוף מכל הכיוונים עד להזהבה יפה. מוסיפים במהלך הטיגון את הפלפל והמלח. מוציאים ומניחים בצד.
באותה מחבת מטגנים את תחתיות הארטישוק עד צריבה קלה. מוסיפים חזרה את העוף. מוסיפים שיני שום וחצי מכמות הכוסברה, צ'ילי, שום ותפו"א. ממשיכים לטגן עוד בערך דקה.
יוצקים יין אדום, מים ואת כל שאר המרכיבים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים למשך 90 דקות. במהלך הבישול מוסיפים מים, לפי הצורך, ומלח ופלפל לפי הטעם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0