המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את העוף: בתבנית אפייה מניחים את השוקיים והירכיים. מערבבים בקערית את השמן, המלח, הפלפל והפפריקה ומורחים על העוף.
מכניסים את העוף לתנור בטמפרטורה של 180 מעלות עד הזהבה.
הפירה: מבשלים בסיר גדול את הבטטות ותפוח האדמה (מקולפים וחתוכים) עד שהם מתרככים.
מוסיפים אבקת מרק עוף ומועכים לפירה. מגישים לצד העוף.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0