הינך נמצא כאן

עוף תאילנדי מוקפץ

תיאור המתכון

7.38462
דירוג ממוצע: 3.5 (13)
דרגת קושי: בינוני
11 מצרכים
30 דקות
חריף, מתקתק, מלוח - בקיצור, מוקפץ אסיאתי סופר טעים שלא ישאיר אף בלוטת טעם אדישה. קחו מתכון מפורט, טיפים והמלצות של גיל חובב
סגנון: 
אסיאתי
הדפסה

תיאור המתכון

זה לגמרי לא סיני, כי הטעמים אחרים. יש פה בזיליקום וג'ינג'ר ופלפל חריף כדי להבעיר את הפה, אבל גם סוכר כדי לכבות את השריפה. זה עובד מצוין עם חזה עוף וגם עם נתחים "אדומים" של עוף. אם משתמשים בנתחים שאינם חזה צריך להאריך מעט את משך הבישול. כיוון שסגנון הבישול הוא הקפצה על אש גדולה בווק או בסיר, כדאי להכין את כל חומרי הגלם שטופים וקצוצים מראש, במסדר נחמד כמו בתכניות בישול בטלוויזיה. זה נשמע מעט פלצני אבל חוסך פאניקה בעת הבישול. וטיפ אחרון: המנה צריכה להיות צבעונית. לכן מושם דגש על גיוון בצבעי הבצל והפלפלים. אם אין סבלנות או כוח לגוון, בצלים צהובים רגילים יניבו מנה טעימה לא פחות, אם כי לא כל כך ססגונית.

ניסית את המתכון? איך יצא?

דירוג ממוצע: 3.5 (13)