דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי בצל וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי בצל וגבינות

פאי בצל וגבינות

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אסתר מזרחי
התחתית בצק פריך עשיר ומפתה ומעל בצלים מקורמלים ותערובת גבינות פרמז'ן ורוקפור

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח לבן
0.25  כפית
מלח גס
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
2  כפות
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
100  גרם
חמאה רכה חתוכה לקוביות
1 
ביצה קטנה, טרופה
1  כף
שמנת חמוצה מהשמנת למלית
4  כפות
שמן זית
5 
בצל גדולים פרוסים דק
1  כף
פירורי לחם פירורית זהב
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
3 
ביצה
1  גביע
שמנת חמוצה פחות כף לבצק הנ"ל
100  גרם
גבינת גורגונזולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים קמח, מלח, פפריקה, פרמזן במעבד מזון, מוסיפים את החמאה ומעבדים בלחיצות קצרות לתערובת פירורית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים ביצה ושמנת ומעבדים לבצק אחיד, כשהבצק מתכדר מסביב ללהבים, מוציאים ולשים קלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים על משטח מקומח לעלה עגול בקוטר 35 ס"מ. מגלגלים את הבצק סביב המערוך ומשחררים בזהירות מעל התבנית, מהדקים את הבצק לתחתית התבנית ולדפנות, גוזרים את עודפי הבצק ומסלסלים את השוליים.
  • שלב 4

    0 דקות
    דוקרים את תחתית הבצק במזלג במקומות רבים ומהדקים אל הבצק רדיד אלומיניום (כשהצד המבריק כלפי מטה) מכניסים למקרר למשך חצי שעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים את השמן במחבת גדולה ומטגנים פרוסות הבצל עד להזהבה, מסירים מהאש לצינון.
  • שלב 6

    15 דקות
    בינתיים, אופים את הבצק בחום בינוני גבוה במשך 15 דקות,
  • שלב 7

    5 דקות
    מסירים את רדיד האלומיניום ואופים במשך 5 דקות נוספות, או עד שהבצק מזהיב קלות,
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את הבצק מהתנור, מניחים מעל את הבצל, מערבבים את שאר מרכיבי המלית לתערובת אחידה ויוצקין מעל.
  • שלב 9

    30 דקות
    מנמיכים את חום התנור לבינוני ואופים את הפאי כ-20-30 דקות, או עד שהמלית מתייצבת ומזהיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    90 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים