המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל מרכיבי הבצק, לשים מעט ביד, ושמים במקרר למנוחה כחצי שעה.
מטגנים את הבצל בשמן עד שיהיה זהוב.
שמים את חתיכות הברוקולי בקערה במיקרו, ומבשלים כשמונה דקות.
מוסיפים את הברוקולי ואבקת המרק לבצל, מטגנים קלות, סוגרים עם מכסה למשך חמש דקות.
מרדדים את הבצק, ומניחים בקלתית או בתבנית פיירקס.
מערבבים את הביצים עם השמנת בכלי, ומפזרים על הבצק.
מפזרים את הברוקולי, ומעליו מפזרים את הגבינה המגורדת.
שמים בתנור על חום של 180 מעלות, למשך 30 דקות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0