דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי בשר וחצילים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי בשר וחצילים

פאי בשר וחצילים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרה פ
מאפה מושקע עם מילוי משגע ובצק מיוחד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל קלוף וקצוץ
2  כפות
שמן קנולה
250  גרם
בשר בקר
2  שיני
שום קצוצות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.5  כפית
קינמון טחון
1 
ביצה
0.25  כפית
סודה לשתייה
12  פרוסות
פנים של חציל מטוגנות
100  גרם
מרגרינה
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
10 
זיתים קצוצים דק
6  כפות
מים
1 
ביצה לציפוי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את חומרי הבצק לגוש חלק. מרדדים דק ומעבירים בעזרת המערוך לתבניות. משאירים את עודפי הבצק מעבר לדפנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים אליו את הבשר ובוחשים. מתבלים בשום, במלח ובפלפל ומערבבים. מוסיפים לתערובת הבשר את הביצה ואת אבקת הסודה ובוחשים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים על הבצק שבתבנית חלק מפרוסות החציל. מניחים מעל את הבשר, ומעליו פרוסות חציל נוספות. טורפים את הביצה לציפוי ויוצקים מעל. מגלגלים את שארית הבצק שמחוץ לשולי התבנית בצורת "בורג".
  • שלב 4

    20 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמוכן.
פאי בשר וחצילים

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את חומרי הבצק לגוש חלק. מרדדים דק ומעבירים בעזרת המערוך לתבניות. משאירים את עודפי הבצק מעבר לדפנות.

פאי בשר וחצילים

שלב 2 מתוך 4

מטגנים את הבצל בשמן. מוסיפים אליו את הבשר ובוחשים. מתבלים בשום, במלח ובפלפל ומערבבים. מוסיפים לתערובת הבשר את הביצה ואת אבקת הסודה ובוחשים.

פאי בשר וחצילים

שלב 3 מתוך 4

מניחים על הבצק שבתבנית חלק מפרוסות החציל. מניחים מעל את הבשר, ומעליו פרוסות חציל נוספות. טורפים את הביצה לציפוי ויוצקים מעל. מגלגלים את שארית הבצק שמחוץ לשולי התבנית בצורת "בורג".

פאי בשר וחצילים

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאייה עוף וצ'וריסו

    פאייה עוף וצ'וריסו

    40 דקות בינוני
  • פאי תפוחי עץ

    פאי תפוחי עץ

    70 דקות בינוני
  • סלט פפאיה תאילנדי

    סלט פפאיה תאילנדי

    15 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים