אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פאי בשר וחצילים פאי מפנק ובשרני עם תערובת בשר וחצילים. ניתן להוסיף צנוברים, פטריות ועוד תוספות אהובות 8.66667 דירוג ממוצע: 4.5 (12) חדד אדווה בינוני13 מצרכים הכנה 1 . לשים יחד קמח, אבקת אפייה ומים לבצק אחיד ונוח. 2 . מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים את החלק הראשון של הבצק על משטח מקומח. 3 . מניחים על תבנית פאי 4 . לצפות גם את הדפנות. 5 . מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהבצק נהיה שחום מעט. 6 . מוציאים ומצננים את הבצק מעט. 7 . מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק ומסננים. 8 . לוקחים סיר מטגנים את הבצל עד הזהבה. 9 . לאחר מכן מוסיפים את הבשר ומבשלים כ- 15 דקות. 10 . לאחר מכן מוסיפים את החצילים והתבלינים, מבשלים כ-10 דקות. 11 . בסוף מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומורידים מהאש. 12 . את המילוי מעבירים למסננת כדי שכל הנוזלים יצאו. 13 . מניחים בתבנית מעל הבצק האפוי. 14 . מרדדים את החלק השני על משטח מקומח ואת הבצק מניחים על המילוי. 15 . מהדקים בצדדים ויוצרים באמצע הפאי חור קטן. 16 . מורחים את הפאי בביצה ואופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות. רשימת המצרכים (8 מנות)200 גרם מרגרינה 3 כוסות קמח אסם 2 כפיות אבקת אפיה 15 כפות מים 2 בצלים 1 חציל 0.5 קילו בשר הודו ובקר 2 שיני שום 1.5 כפית פלפל שחור 1 כף אבקת מרק עוף אמיתי רכיבים טבעיים אסם 1 כף פפריקה 1 כפית כמון 0.5 כוס פטרוזיליה ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את פאי בשר וחצילים ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב1 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב2 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב3 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב4 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את פאי בשר וחצילים ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 4.5 (12) קטגוריות מאפי בקר מאפים ממולאים קציצות ובשר טחון מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות ביף וולינגטון עסיסי ביף וולינגטון עסיסי דודו בן שמחון נבחרת הבשלנים 6.83721 דירוג ממוצע: 3.5 (86) 10 מצרכיםבינוני 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות קלצונה ממולא בבשר טחון, ללא גלוטן וכשר לפסח קלצונה ממולא בבשר טחון, ללא גלוטן וכשר לפסח אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 5.97753 דירוג ממוצע: 3 (89) 17 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות פשטידת בשר ותפוחי אדמה פשטידת בשר ותפוחי אדמה מערכת בישולים 7.74 דירוג ממוצע: 4 (50) 12 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רולדת בשר ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות רולדת בשר ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות דנה מזור 8.76666 דירוג ממוצע: 4.5 (30) 13 מצרכיםבינוני 1:10 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות רולדת בשר רולדת בשר גיל 7.53847 דירוג ממוצע: 4 (13) 6 מצרכיםבינוני 1:00 שעה אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מוסקה מוסקה קרן גליה 7.63636 דירוג ממוצע: 4 (11) 21 מצרכיםבינוני 1:30 שעות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות נתח בקר ממולא בפסטו בציפוי שומשום נתח בקר ממולא בפסטו בציפוי שומשום מערכת בישולים 8.11111 דירוג ממוצע: 4 (9) 11 מצרכיםבינוני 1:00 שעה תגובות והערות
ביף וולינגטון עסיסי דודו בן שמחון נבחרת הבשלנים 6.83721 דירוג ממוצע: 3.5 (86) 10 מצרכיםבינוני 1:30 שעות
קלצונה ממולא בבשר טחון, ללא גלוטן וכשר לפסח אלונה זוהר נבחרת הבשלנים 5.97753 דירוג ממוצע: 3 (89) 17 מצרכיםבינוני 1:00 שעה
רולדת בשר ופלפלים קלויים ברוטב עגבניות דנה מזור 8.76666 דירוג ממוצע: 4.5 (30) 13 מצרכיםבינוני 1:10 שעות
תגובות והערות