דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי בשר וחצילים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי בשר וחצילים

פאי בשר וחצילים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: חדד אדווה
פאי מפנק ובשרני עם תערובת בשר וחצילים. ניתן להוסיף צנוברים, פטריות ועוד תוספות אהובות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
מרגרינה
3  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג מנופה
2  כפיות
אבקת אפייה
15  כפות
מים
2 
בצל גדולים פרוסים דק
1 
פנים של חציל גדול חתוך לקוביות
0.5  קילוגרם
חזה הודו טחון
2  שיני
שום
1.5  כפיות
פלפל שחור
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1  כף
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
כמון טחון
0.5  כוס
פטרוזיליה קצוצה דק דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לשים יחד קמח, אבקת אפייה ומים לבצק אחיד ונוח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים את החלק הראשון של הבצק על משטח מקומח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים על תבנית פאי.
  • שלב 4

    0 דקות
    לצפות גם את הדפנות.
  • שלב 5

    25 דקות
    מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהבצק נהיה שחום מעט.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים ומצננים את הבצק מעט.
  • שלב 7

    0 דקות
    מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק ומסננים.
  • שלב 8

    0 דקות
    לוקחים סיר מטגנים את הבצל עד הזהבה.
  • שלב 9

    15 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את הבשר ומבשלים כ- 15 דקות.
  • שלב 10

    10 דקות
    לאחר מכן מוסיפים את החצילים והתבלינים, מבשלים כ-10 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    בסוף מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומורידים מהאש.
  • שלב 12

    0 דקות
    את המילוי מעבירים למסננת כדי שכל הנוזלים יצאו.
  • שלב 13

    0 דקות
    מניחים בתבנית מעל הבצק האפוי.
  • שלב 14

    0 דקות
    מרדדים את החלק השני על משטח מקומח ואת הבצק מניחים על המילוי.
  • שלב 15

    0 דקות
    מהדקים בצדדים ויוצרים באמצע הפאי חור קטן.
  • שלב 16

    180 דקות
    מורחים את הפאי בביצה ואופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.
פאי בשר וחצילים

שלב 1 מתוך 16

לשים יחד קמח, אבקת אפייה ומים לבצק אחיד ונוח.

פאי בשר וחצילים

שלב 2 מתוך 16

מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים את החלק הראשון של הבצק על משטח מקומח.

פאי בשר וחצילים

שלב 3 מתוך 16

מניחים על תבנית פאי.

פאי בשר וחצילים

שלב 4 מתוך 16

לצפות גם את הדפנות.

פאי בשר וחצילים

שלב 5 מתוך 16

מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות או עד שהבצק נהיה שחום מעט.

פאי בשר וחצילים

שלב 6 מתוך 16

מוציאים ומצננים את הבצק מעט.

פאי בשר וחצילים

שלב 7 מתוך 16

מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק ומסננים.

פאי בשר וחצילים

שלב 8 מתוך 16

לוקחים סיר מטגנים את הבצל עד הזהבה.

פאי בשר וחצילים

שלב 9 מתוך 16

לאחר מכן מוסיפים את הבשר ומבשלים כ- 15 דקות.

פאי בשר וחצילים

שלב 10 מתוך 16

לאחר מכן מוסיפים את החצילים והתבלינים, מבשלים כ-10 דקות.

פאי בשר וחצילים

שלב 11 מתוך 16

בסוף מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומורידים מהאש.

פאי בשר וחצילים

שלב 12 מתוך 16

את המילוי מעבירים למסננת כדי שכל הנוזלים יצאו.

פאי בשר וחצילים

שלב 13 מתוך 16

מניחים בתבנית מעל הבצק האפוי.

פאי בשר וחצילים

שלב 14 מתוך 16

מרדדים את החלק השני על משטח מקומח ואת הבצק מניחים על המילוי.

פאי בשר וחצילים

שלב 15 מתוך 16

מהדקים בצדדים ויוצרים באמצע הפאי חור קטן.

פאי בשר וחצילים

שלב 16 מתוך 16

מורחים את הפאי בביצה ואופים כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים