דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי גבינה

פאי גבינה

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: Eti Amar-Assayag
כמה פשוט להכנה, ככה טעים: עוגת גבינה אפויה על בסיס פאי ביסקוויטים פריך

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
130  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר
50  גרם
חמאה
3  כפות
קמח לבן
1  כף
סוכר לבן
200  גרם
גבינה 9%
1 
ביצה
200  מיליליטר
שמנת מתוקה
60  גרם
סוכר לבן
0.5  כפית
תמצית וניל
0  לפי הטעם
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבסיס: לשים במעבד מזון עוגיות, קמח וסוכר ולערבל יחד עד קבלת אבקה חומה. להעביר לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להמיס את החמאה ולקרר מעט.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשפוך את החמאה לתערובת העוגיות ולערבב היטב.
  • שלב 4

    5 דקות
    לשטח את התערובת ולרפד בסיס ושוליים של תבנית פאי (תבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ).
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס למקרר ובינתיים להכין את המילוי.
  • שלב 6

    0 דקות
    להקציף בקערת המיקסר גבינה, ביצים וסוכר.
  • שלב 7

    0 דקות
    להוסיף את השמנת ולהמשיך להקציף.
  • שלב 8

    0 דקות
    להוסיף את תמצית הווניל ולהקציף עד קבלת תערובת חלקה.
  • שלב 9

    0 דקות
    לצקת את מילוי הגבינה על בסיס הפאי.
  • שלב 10

    30 דקות
    לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות. לוודא שפני העוגה נשארים בהירים.
  • שלב 11

    0 דקות
    להוציא את העוגה מהתנור ולהניח לה להתקרר לטמפרטורת החדר.
  • שלב 12

    0 דקות
    לשמור במקרר.
  • שלב 13

    0 דקות
    לפני ההגשה, לפזר אבקת קקאו.
פאי גבינה

שלב 1 מתוך 13

הכנת הבסיס: לשים במעבד מזון עוגיות, קמח וסוכר ולערבל יחד עד קבלת אבקה חומה. להעביר לקערה.

פאי גבינה

שלב 2 מתוך 13

להמיס את החמאה ולקרר מעט.

פאי גבינה

שלב 3 מתוך 13

לשפוך את החמאה לתערובת העוגיות ולערבב היטב.

פאי גבינה

שלב 4 מתוך 13

לשטח את התערובת ולרפד בסיס ושוליים של תבנית פאי (תבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ).

פאי גבינה

שלב 5 מתוך 13

להכניס למקרר ובינתיים להכין את המילוי.

פאי גבינה

שלב 6 מתוך 13

להקציף בקערת המיקסר גבינה, ביצים וסוכר.

פאי גבינה

שלב 7 מתוך 13

להוסיף את השמנת ולהמשיך להקציף.

פאי גבינה

שלב 8 מתוך 13

להוסיף את תמצית הווניל ולהקציף עד קבלת תערובת חלקה.

פאי גבינה

שלב 9 מתוך 13

לצקת את מילוי הגבינה על בסיס הפאי.

פאי גבינה

שלב 10 מתוך 13

לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות. לוודא שפני העוגה נשארים בהירים.

פאי גבינה

שלב 11 מתוך 13

להוציא את העוגה מהתנור ולהניח לה להתקרר לטמפרטורת החדר.

פאי גבינה

שלב 12 מתוך 13

לשמור במקרר.

פאי גבינה

שלב 13 מתוך 13

לפני ההגשה, לפזר אבקת קקאו.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים