דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי גבינה ותפוחים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי גבינה ותפוחים

פאי גבינה ותפוחים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ננה ציקבאשוילי
בצק פריך עם שקדים, שכבת תפוחים מקורמלים ורכים עם קינמון וקרם גבינה עם ניחוח של דבש. תענוג מתוק, מושלם לראש השנה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
80  גרם
שקדים טחונים
100  גרם
סוכר לבן
150  גרם
חמאה
1  קילוגרם
תפוח עץ פרוסים דק
50  גרם
סוכר לבן
1  כפית
קינמון טחון
250  גרם
גבינה 5%
5  כפות
דבש
2 
חלמון
50  גרם
קמח תירס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לישה קצרה.
  • שלב 2

    30 דקות
    מניחים את הבצק במקרר ל-30 דקות, כדי שיהיה נוח לעבודה.
  • שלב 3

    0 דקות
    משטחים את הבצק בתבנית פאי.
  • שלב 4

    5 דקות
    מאדים את התפוחים, הסוכר והקינמון על אש קטנה כ-5 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסננים את התפוחים ושומרים את הסירופ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים בקערה נפרדת גבינה, דבש וחלמונים.
  • שלב 7

    0 דקות
    ממיסים במים את הקורנפלור, מוסיפים לסירופ התפוחים ומערבבים עם הגבינה.
  • שלב 8

    0 דקות
    משטחים את תערובת הגבינה על הבצק, מפזרים מעל את התפוחים המאודים ומעל הכול מפזרים פירורים מהבצק שנותר.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים להשחמה קלה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
פאי גבינה ותפוחים

שלב 1 מתוך 9

מערבבים את כל חומרי הבצק ולשים לישה קצרה.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 2 מתוך 9

מניחים את הבצק במקרר ל-30 דקות, כדי שיהיה נוח לעבודה.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 3 מתוך 9

משטחים את הבצק בתבנית פאי.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 4 מתוך 9

מאדים את התפוחים, הסוכר והקינמון על אש קטנה כ-5 דקות.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 5 מתוך 9

מסננים את התפוחים ושומרים את הסירופ.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 6 מתוך 9

מערבבים בקערה נפרדת גבינה, דבש וחלמונים.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 7 מתוך 9

ממיסים במים את הקורנפלור, מוסיפים לסירופ התפוחים ומערבבים עם הגבינה.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 8 מתוך 9

משטחים את תערובת הגבינה על הבצק, מפזרים מעל את התפוחים המאודים ומעל הכול מפזרים פירורים מהבצק שנותר.

פאי גבינה ותפוחים

שלב 9 מתוך 9

אופים להשחמה קלה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאייה עוף וצ'וריסו

    פאייה עוף וצ'וריסו

    40 דקות בינוני
  • פאי בשר וחצילים

    פאי בשר וחצילים

    40 דקות בינוני
  • פאי תפוחי עץ

    פאי תפוחי עץ

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים