דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי גבינות מלוח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי גבינות מלוח

פאי גבינות מלוח

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: חביבה טל
פאי ארבע גבינות עשיר ומהמם

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
גבינת ריקוטה
180  גרם
גבינה קשה פיקנטית
200  גרם
גבינת קשקבל
200  גרם
גבינת רוקפור
1  קורט
מלח (זהירות! גבינת הרוקפור מלוחה מאוד)
1  קורט
פלפל או לפי טעם
1  כפית
קימל או יותר לפי טעם
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
זעתר
1 
ביצה
1 
ביצה טרופה
2  כפיות
קמח תירס
1 
ביצה טרופה מדוללת במעט מים
2  כוסות
קמח לבן
2  כוסות
קמח שיפון
150  גרם
חמאה
1  קורט
מלח
1  גביע
יוגורט
1 
ביצה טרופה
0.25  כוס
קורנפלור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים בצק גמיש מכל מרכיבי הבצק, מחלקים לשני כדורים ושמים לצינון למשך מספר שעות או עד למחרת בבוקר. כמות הבצק מספיקה ל-2 תחתיות פאי בגודל
  • שלב 2

    0 דקות
    2. בינתיים מערבבים היטב את כל חומרי המלית ומצננים. מלית הגבינות מתאימה לתחתית אחת של בצק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים כל כדור בצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ ושיהיה גדול מהתבנית בכ-5 ס"מ. משמנים קלות את תבנית הפאי ומפזרים מעט קמח תירס על התחתית ובדפנות. מהדקים היטב את הבצק בדפנות הפאי, מנקבים חורים בתחתית הפאי עם מזלג (שלא יתנפח באפיה)וחותכים את השאריות. מכניסים למקרר ל-20 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים את התנור ל220 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את התבנית מהמקרר וממלאים במלית הגבינות, משטחים ומפזרים היטב את המלית על הבצק. מרדדים את שאריות הבצק וחותכים (אפשר עם גלגלת משוננת) רצועות ומקשטים את פני הפאי.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את הפסים בביצה טרופה מדוללת במעט מים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים לתנור, מנמיכים את החום ל-200 מעלות ואופים כ-20 דקות או עד שפני הפאי מזהיבים יפה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים חמים או פושר.
פאי גבינות מלוח

שלב 1 מתוך 8

לשים בצק גמיש מכל מרכיבי הבצק, מחלקים לשני כדורים ושמים לצינון למשך מספר שעות או עד למחרת בבוקר. כמות הבצק מספיקה ל-2 תחתיות פאי בגודל

פאי גבינות מלוח

שלב 2 מתוך 8

2. בינתיים מערבבים היטב את כל חומרי המלית ומצננים. מלית הגבינות מתאימה לתחתית אחת של בצק.

פאי גבינות מלוח

שלב 3 מתוך 8

מרדדים כל כדור בצק לעלה דק בעובי כחצי ס"מ ושיהיה גדול מהתבנית בכ-5 ס"מ. משמנים קלות את תבנית הפאי ומפזרים מעט קמח תירס על התחתית ובדפנות. מהדקים היטב את הבצק בדפנות הפאי, מנקבים חורים בתחתית הפאי עם מזלג (שלא יתנפח באפיה)וחותכים את השאריות. מכניסים למקרר ל-20 דקות.

פאי גבינות מלוח

שלב 4 מתוך 8

מחממים את התנור ל220 מעלות.

פאי גבינות מלוח

שלב 5 מתוך 8

מוציאים את התבנית מהמקרר וממלאים במלית הגבינות, משטחים ומפזרים היטב את המלית על הבצק. מרדדים את שאריות הבצק וחותכים (אפשר עם גלגלת משוננת) רצועות ומקשטים את פני הפאי.

פאי גבינות מלוח

שלב 6 מתוך 8

מורחים את הפסים בביצה טרופה מדוללת במעט מים.

פאי גבינות מלוח

שלב 7 מתוך 8

מכניסים לתנור, מנמיכים את החום ל-200 מעלות ואופים כ-20 דקות או עד שפני הפאי מזהיבים יפה.

פאי גבינות מלוח

שלב 8 מתוך 8

מגישים חמים או פושר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים