דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי סלמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי סלמון

פאי סלמון

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פאי מיוחד ומעניין מאד שלחובבי הסלמון כדאי לנסות. אבל לא רק להם

רכיבים

מנות 7

המתכון הזה נוצר עבור 7 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
פילה סלמון פילה דק
500  גרם
פילטים דג סול פילה
1.25  כוסות
יין לבן משובח (1 כוס להשרייה, ¼ כוס למלית)
4 
ביצה
3  כפות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  מיכל
שמנת מתוקה להקצפה
6  גבעולים
תימין טריים (העלים בלבד)
1  קורט
ג'ינג'ר טחון
4  שיני
שום פרוסות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן לפי הטעם
100  גרם
גבינת או גבינת כבשים פיקנטית קשה, פרוסה דק וחתוכה
200  גרם
מדליוני תרד קפואים שטופים וחתוכים
100  גרם
חמאה
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
3  כפות
גבינה לבנה רכה 5%
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    משרים את הדגים ב-1 כוס יין למספר שעות.
  • שלב 2

    0 דקות
    תוך כדי לישה במערבל, מכינים בצק מהחומרים לבצק ומניחים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוציאים את הדגים מהשרייה ומרחיקים את העור בעזרת סכין חדה.
  • שלב 4

    0 דקות
    חותכים את בשר הדגים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את הביצים, ¼ כוס יין, הקמח, השמנת, עלי הטימין, הג'ינג'ר, השום, המלח והפלפל, ובוחשים היטב.
  • שלב 6

    5 דקות
    מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ). חותכים את יתרת הבצק שמעבר לדפנות בעזרת המערוך.
  • שלב 7

    45 דקות
    מניחים על הבצק חתיכות גבינה, מעליהן שכבת עלי תרד חתוכים, ויוצקים את תערובת הדגים על התרד. אופים כ-45 דקות או עד שמוכן.
פאי סלמון

שלב 1 מתוך 7

משרים את הדגים ב-1 כוס יין למספר שעות.

פאי סלמון

שלב 2 מתוך 7

תוך כדי לישה במערבל, מכינים בצק מהחומרים לבצק ומניחים בצד.

פאי סלמון

שלב 3 מתוך 7

מוציאים את הדגים מהשרייה ומרחיקים את העור בעזרת סכין חדה.

פאי סלמון

שלב 4 מתוך 7

חותכים את בשר הדגים לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.

פאי סלמון

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים לקערה את הביצים, ¼ כוס יין, הקמח, השמנת, עלי הטימין, הג'ינג'ר, השום, המלח והפלפל, ובוחשים היטב.

פאי סלמון

שלב 6 מתוך 7

מרדדים את הבצק לעלה גדול ודק ומעבירים אותו בעזרת המערוך לתבנית (תבנית פיירקס או תבנית בעלת שוליים גבוהים - 30 ס"מ). חותכים את יתרת הבצק שמעבר לדפנות בעזרת המערוך.

פאי סלמון

שלב 7 מתוך 7

מניחים על הבצק חתיכות גבינה, מעליהן שכבת עלי תרד חתוכים, ויוצקים את תערובת הדגים על התרד. אופים כ-45 דקות או עד שמוכן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים