המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים לבצק, עוטפים בנילון נצמד ומשהים חצי שעה במקרר.
מרדדים את הבצק לעלה ומרפדים תבנית פאי או תבנית עגולה.
אופים בחום של 200 מעלות המשך כ-10 דקות.
מערבבים את הגבינות, השמנת המתוקה ואת הביצים לתערובת אחידה, מוסיפים עירית, פטריות, קמח ומתבלים במלח, פלפל ואבקת מרק עד קבלת תערובת אחידה.
משטחים את המלית על הבצק האפוי
אופים בתנור שחומם ל-175 מעלות במשך כ-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0