דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי פקאן עם בננות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי פקאן עם בננות

פאי פקאן עם בננות

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: רוזה כהנא
פאי על בסיס בצק פריך משגע, במילוי קרם עם בננות ופקאנים ובעיטור פסי בצק, שתי וערב

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
קמח לבן
100  גרם
חמאה רכה
1  כף
סוכר לבן
2 
חלמון
100  גרם
סוכר לבן
1  כפית
תמצית וניל
2  כפות
שמנת מתוקה
2 
חלמון
1  כפית
סודה לשתייה
100  גרם
צימוקים להשרות ברום
250  גרם
אגוזי פקאן מסוכרים גרוסים
1 
לימון
1  כפית
קינמון טחון
3  כפות
תמצית רום כהה
1  קורט
אגוז מוסקט טחון
1  כפית
גינג''ר גרידת
4 
בננה בשלות
1  קורט
מלח גס להקצפת חלבונים
1  כף
סוכר לבן להקצפת חלבונים, לא חובה
1  כף
שקדים מולבנים פרוסות דקיקות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים בצק: מניחים בקערה חמאה, סוכר, תערובת קמח עם אבקת סודה, ומערבבים עד היווצרות בצק פירורי. מוסיפים חלמונים ומערבבים עד שמתקבל בצק אלסטי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים כדור בצק שטוח וסוגרים עם ניילון נצמד. מניחים במנוחה במקרר ל-30 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים מלית: מניחים בקערה בננות, אגוזי פקאן, סוכר, תמצית וניל, רום, צימוקים, גרידת לימון, קינמון, אגוז מוסקט ושמנת מתוקה, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים חלבונים עם קמצוץ מלח, עד שנוצרת קצפת זוהרת.
  • שלב 5

    0 דקות
    בזהירות מאחדים את קצפת החלבונים עם תערובת הבננות והפקאן.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים מעט בצק מרודד לפסי סגירה. בתחתית התבנית יש לדקור מעט את הבצק עם המזלג ולמלא במלית.
  • שלב 7

    0 דקות
    בצורת שתי וערב מסדרים יפה את פסי הסגירה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים שקדים מולבנים מעל פאי הפקאן.
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-30 דקות, או עד שהבצק זהוב-שחום.
  • שלב 10

    0 דקות
    מקררים היטב להתייצבות. פורסים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מקור הסיבים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    90 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים