דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי רועים צמחוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי רועים צמחוני

פאי רועים צמחוני

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בן שי
מאפה שכבות שחייבים להכין. את הבשר מחליף טחון צמחוני עם ירקות ופירה חלומי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
טבעול סנסשיונל טחון צמחוני
1  סלסילה
פטריות שמפיניון קצוצות
1 
בצל בינוני קצוץ
1 
גזר קצוץ
1  גבעול
סלרי קצוץ
2  שיני
שום קצוצות
4  כפות
שמן זית
3  כפות
רסק עגבניות
2  כפות
רוטב סויה קלאסי אסם
1  כוס
יין אדום (לא חובה)
0.5  כפית
פפריקה אדומה מתוקה מעושנת
0.5  כפית
אורגנו מיובש
0.5  כפית
תימין
1  כף
קמח מהולה בקצת מים להסמכה
1  כוס
אפונה
1  קילוגרם
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
250  מיליליטר
שמנת מתוקה להקצפה או לבישול
2 
חלמון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    4 דקות
    מחממים סיר או מחבת רחבה, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הטחון הצמחוני (ניתן להשתמש בבקר במקום) ביחד עם הפטריות עד השחמה מלאה. למוסיפים מעט מלח לזירוז התהליך.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוציאים את הבשר והפטריות לקערה נפרדת, מוסיפים עוד שמן זית למחבת ביחד עם הבצל הגזר והסלרי ומטגנים להזהבה קלה.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוסיפים רסק עגבניות, שום, אורגנו, תימין ופפריקה מעושנת ומטגנים קלות. מוסיפים את היין האדום והסויה ומערבבים עד שהוא רותח. בשלב הזה מחזירים את הבשר והפטריות, מוסיפים אפונה קפואה ואת הקמח המהול במים. מערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם סמיך. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
  • שלב 4

    1 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 5

    10 דקות
    ממלאים סיר נפרד במים קרים, אליו מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד ריכוך. מסננים ומועכים לפירה. מתבלים במלח לפי הטעם ומוסיפים מיכל שמנת להקצפה/בישול ושני חלמונים ומערבבים היטב.
  • שלב 6

    20 דקות
    מסדרים בתבנית אפייה את רוטב הטחון הצמחוני ומעליו את הפירה. מגרדים פרמזן מלמעלה ומכניסים לתנור על 200 מעלות כ-20 דקות או עד שהחלק העליון זהוב ויפה.
  • שלב 7

    5 דקות
    מוציאים מהתנור, ממתינים כ-5-10 דקות ומגישים.
פאי רועים צמחוני

שלב 1 מתוך 7

שלב  1 שלב  1 שלב  1

מחממים סיר או מחבת רחבה, מוסיפים שמן זית ומטגנים את הטחון הצמחוני (ניתן להשתמש בבקר במקום) ביחד עם הפטריות עד השחמה מלאה. למוסיפים מעט מלח לזירוז התהליך.

פאי רועים צמחוני

שלב 2 מתוך 7

שלב  2 שלב  2 שלב  2

מוציאים את הבשר והפטריות לקערה נפרדת, מוסיפים עוד שמן זית למחבת ביחד עם הבצל הגזר והסלרי ומטגנים להזהבה קלה.

פאי רועים צמחוני

שלב 3 מתוך 7

שלב  3 שלב  3 שלב  3

מוסיפים רסק עגבניות, שום, אורגנו, תימין ופפריקה מעושנת ומטגנים קלות. מוסיפים את היין האדום והסויה ומערבבים עד שהוא רותח. בשלב הזה מחזירים את הבשר והפטריות, מוסיפים אפונה קפואה ואת הקמח המהול במים. מערבבים ומבשלים עד לקבלת מרקם סמיך. טועמים ומוסיפים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

פאי רועים צמחוני

שלב 4 מתוך 7

שלב  4 שלב  4 שלב  4

מחממים תנור ל-200 מעלות.

פאי רועים צמחוני

שלב 5 מתוך 7

שלב  5 שלב  5 שלב  5

ממלאים סיר נפרד במים קרים, אליו מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד ריכוך. מסננים ומועכים לפירה. מתבלים במלח לפי הטעם ומוסיפים מיכל שמנת להקצפה/בישול ושני חלמונים ומערבבים היטב.

פאי רועים צמחוני

שלב 6 מתוך 7

שלב  6 שלב  6 שלב  6

מסדרים בתבנית אפייה את רוטב הטחון הצמחוני ומעליו את הפירה. מגרדים פרמזן מלמעלה ומכניסים לתנור על 200 מעלות כ-20 דקות או עד שהחלק העליון זהוב ויפה.

פאי רועים צמחוני

שלב 7 מתוך 7

שלב  7 שלב  7 שלב  7

מוציאים מהתנור, ממתינים כ-5-10 דקות ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חברים
  • מרקים
  • צלייה
  • אפייה
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • אוכל בריטי
  • מטבח עולמי
  • תפוחי אדמה
  • מנה עליונה
  • תבשילי קדרה
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים