דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי רועים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי רועים

פאי רועים

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פאי של בקר טחון ופירה תפוחי אדמה עשיר ונימוח, במקום חמאה ושמנת משתמשים בשמן זית. פחות כולסטרול, לא פחות טעם

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
תפוח אדמה
3  כפות
שמן זית
2 
בצל קצוצים דק
2 
גזר מגוררים דק
1 
שורש סלרי מגורר דק
300  גרם
בשר בקר טחון טחון
1  כוס
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים כוס מים רותחים עם כף אבקת מרק עוף אסם
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצה
0.25  כוס
שמן זית
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים היטב. מועכים לפירה חלק יחד עם שלוש כפות שמן זית ומניחים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מזהיבים את הבצל ברבע כוס שמן זית. מוסיפים בשר, גזר וסלרי ומטגנים אגב מעיכה וערבוב עד שהבשר הופך לפירורים שחומים.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים פנימה את מרק העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין וללא מכסה עד שהמרק מתאדה ומה שנשאר בסיר הוא תערובת לחה של בשר וירקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס עגולה או מלבנית. משטחים בתחתיתה את תערובת הבשר ומעליה מורחים את הפירה. מזליפים מעט שמן זית ועושים בפירה ערוגות (בעדינות! רק שריטות) עם מזלג.
  • שלב 6

    60 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שהפירה מזהיב היטב. מגישים חם.
פאי רועים

שלב 1 מתוך 6

קולפים ומבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים היטב. מועכים לפירה חלק יחד עם שלוש כפות שמן זית ומניחים בצד.

פאי רועים

שלב 2 מתוך 6

מזהיבים את הבצל ברבע כוס שמן זית. מוסיפים בשר, גזר וסלרי ומטגנים אגב מעיכה וערבוב עד שהבשר הופך לפירורים שחומים.

פאי רועים

שלב 3 מתוך 6

יוצקים פנימה את מרק העוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים בביעבוע עדין וללא מכסה עד שהמרק מתאדה ומה שנשאר בסיר הוא תערובת לחה של בשר וירקות.

פאי רועים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, מערבבים ומסירים מהאש.

פאי רועים

שלב 5 מתוך 6

משמנים תבנית פיירקס עגולה או מלבנית. משטחים בתחתיתה את תערובת הבשר ומעליה מורחים את הפירה. מזליפים מעט שמן זית ועושים בפירה ערוגות (בעדינות! רק שריטות) עם מזלג.

פאי רועים

שלב 6 מתוך 6

אופים בחום של 180 מעלות כ-60 דקות, עד שהפירה מזהיב היטב. מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים