דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי שוקולד ואגוזים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי שוקולד ואגוזים

פאי שוקולד ואגוזים

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
שילוב מענג של פתיבר, אגוזים ושוקולד מריר

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתי בר קרמל
140  גרם
חמאה מומסת
500  גרם
שוקולד מריר
2  מיכלים
שמנת מתוקה (500 מ"ל)
150  גרם
אגוזי מלך קלויים
1  כפית
קקאו
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים במעבד מזון את הפתיבר עם החמאה המומסת, עד לספיגת החמאה בפירורים.
  • שלב 2

    15 דקות
    משטחים את התערובת על תבנית הפאי (תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ), מהדקים לתחתית ומכניסים למקפיא עד להתייצבות (כ-15 דקות).
  • שלב 3

    0 דקות
    שוברים את השוקולד לקוביות, ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל, מוסיפים את השמנת המתוקה, ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, להימנע מרתיחה).
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  • שלב 5

    25 דקות
    קולים את האגוזים ע"י חימום בתנור ל-25 דקות ב-120 מעלות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסדרים את האגוזים הקלויים על הפאי.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים את הגנאש מעל האגוזים.
  • שלב 8

    0 דקות
    מכניסים למקרר ל-3 שעות.
  • שלב 9

    0 דקות
    שמים כפית קקאו במסננת, ומפזרים מעל העוגה. בתיאבון!
פאי שוקולד ואגוזים

שלב 1 מתוך 9

מרסקים במעבד מזון את הפתיבר עם החמאה המומסת, עד לספיגת החמאה בפירורים.

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 2 מתוך 9

משטחים את התערובת על תבנית הפאי (תבנית עגולה בקוטר 22 ס"מ), מהדקים לתחתית ומכניסים למקפיא עד להתייצבות (כ-15 דקות).

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 3 מתוך 9

שוברים את השוקולד לקוביות, ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל, מוסיפים את השמנת המתוקה, ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, להימנע מרתיחה).

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 4 מתוך 9

מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 5 מתוך 9

קולים את האגוזים ע"י חימום בתנור ל-25 דקות ב-120 מעלות.

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 6 מתוך 9

מסדרים את האגוזים הקלויים על הפאי.

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 7 מתוך 9

יוצקים את הגנאש מעל האגוזים.

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 8 מתוך 9

מכניסים למקרר ל-3 שעות.

פאי שוקולד ואגוזים

שלב 9 מתוך 9

שמים כפית קקאו במסננת, ומפזרים מעל העוגה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים