דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי שוקולד ללא אפיה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי שוקולד ללא אפיה

פאי שוקולד ללא אפיה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיכל לי
שלוש שכבות של עונג מתוק: שילוב של תחתית שוקולד וביסקוויטים, קרם שוקולד לבן וציפוי גנאש. מעטרים בפסי ריבת חלב

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי שבורים גס
200  גרם
שוקולד מריר
100  גרם
חמאה רכה
0.5  כוס
ריבת חלב
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
2  מיכלים
שמנת מתוקה
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם ריבת חלב
0.5  מיכל
שמנת מתוקה
120  גרם
שוקולד מריר
2  כפות
ריבת חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את עוגת השוקולד: ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ושמנת מתוקה (בסיר על אש קטנה או במיקרוגל).
  • שלב 2

    5 דקות
    מסירים מהאש ומצננים 5 דקות. מערבבים פנימה את שברי הפתי בר ומשטחים את התערובת בתבנית משומנת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים מוס ריבת חלב: מקציפים במיקסר את השמנת מתוקה ופודינג ריבת חלב לקרם יציב. משטחים מעל תערובת השוקולד. מעבירים למקפיא לשעה, להתייצבות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכינים את הציפוי: בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה. מוזגים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה (מטלטלים בעדינות את התבנית עד שהציפוי מכסה את כל פני השטח).
  • שלב 6

    0 דקות
    שמים את ריבת החלב לקישוט בשקית ניילון קטנה וגוזרים פתח קטן בשפיץ.
  • שלב 7

    0 דקות
    מזלפים פסים של ריבת חלב על ציפוי השוקולד.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים את העוגה למקרר לשעתיים-שלוש, לפני ההגשה. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    פאי כבד חגיגי כשר לפסח

    90 דקות בינוני
  • פאייה של דגים

    פאייה של דגים

    75 דקות בינוני
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים