דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי שוקולד מנצח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי שוקולד מנצח

פאי שוקולד מנצח

(1)
210 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
מתכון ניצחון בקלי קלות: פאי שוקולד ללא אפייה, מרשים ומושחת שכל אחד יכול להכין. ממכר ומרהיב להגשה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי
140  גרם
חמאה מומסת
500  גרם
שוקולד מריר
2  מיכלים
שמנת מתוקה להקצפה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

210 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים במעבד מזון את הפתי בר עם החמאה המומסת עד לספיגת החמאה בפירורים.
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים את התערובת על תבנית הפאי, מהדקים לתחתית ולדפנות ומכניסים למקפיא עד להתייצבות, כ-20 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, יש להימנע מרתיחה). מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את הגנאש על בסיס הפאי בשכבה אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים (מבלי שהכיסוי "יפצע" את הגנאש) ומכניסים למקרר למשך 180 דקות.
פאי שוקולד מנצח

שלב 1 מתוך 5

מרסקים במעבד מזון את הפתי בר עם החמאה המומסת עד לספיגת החמאה בפירורים.

פאי שוקולד מנצח

שלב 2 מתוך 5

משטחים את התערובת על תבנית הפאי, מהדקים לתחתית ולדפנות ומכניסים למקפיא עד להתייצבות, כ-20 דקות.

פאי שוקולד מנצח

שלב 3 מתוך 5

מכינים את הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל. מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעוצמת המיקרוגל, יש להימנע מרתיחה). מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.

פאי שוקולד מנצח

שלב 4 מתוך 5

יוצקים את הגנאש על בסיס הפאי בשכבה אחידה.

פאי שוקולד מנצח

שלב 5 מתוך 5

מכסים (מבלי שהכיסוי "יפצע" את הגנאש) ומכניסים למקרר למשך 180 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים