דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי תותים עם פודינג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי תותים עם פודינג

פאי תותים עם פודינג

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תחתית פריכה שמכינים בקלות מפתי בר טחונים, במלית של פודינג תותים שמכינים לבד מתותים טריים, פשוט תענוג

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
פתיבר קלאסי
150  גרם
חמאה מומסת
0.5  כוס
חלווה מפוררת
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1  מיכל
שמנת מתוקה
0.5  כוס
תות שדה קצוצים
0.5  כוס
תות שדה לקישוט
4  כפות
אבקת סוכר לקישוט
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: שמים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה, וטוחנים לפירורים גסים (כמו קוסקוס). מוסיפים את החמאה והחלבה, ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרפדים בבצק תחתית ושוליים של תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (או שתי תבניות קטנות). מניחים בצד.
  • שלב 3

    10 דקות
    הכנת המילוי: שמים שמנת, אינסטנט פודינג וחצי כוס תותים במעבד המזון (אין צורך לשטוף אחרי הכנת הבצק), ומעבדים למחית ורודה ואחידה. יוצקים אל תוך קלתיות הפאי, ומניחים במקרר לגיבוש ל-10 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    בינתיים שוטפים תותים ונפטרים מעוקציהם. חוצים, או שחותכים לרבעים (תלוי בגודל), ומכסים בתותים את הקרם. שומרים במקרר עד יום.
  • שלב 5

    0 דקות
    אם רוצים, זורים לפני ההגשה אבקת סוכר. בתיאבון!
פאי תותים עם פודינג

שלב 1 מתוך 5

הכנת הבצק: שמים את הביסקוויטים במעבד מזון עם להב פלדה, וטוחנים לפירורים גסים (כמו קוסקוס). מוסיפים את החמאה והחלבה, ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה.

פאי תותים עם פודינג

שלב 2 מתוך 5

מרפדים בבצק תחתית ושוליים של תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ (או שתי תבניות קטנות). מניחים בצד.

פאי תותים עם פודינג

שלב 3 מתוך 5

הכנת המילוי: שמים שמנת, אינסטנט פודינג וחצי כוס תותים במעבד המזון (אין צורך לשטוף אחרי הכנת הבצק), ומעבדים למחית ורודה ואחידה. יוצקים אל תוך קלתיות הפאי, ומניחים במקרר לגיבוש ל-10 דקות.

פאי תותים עם פודינג

שלב 4 מתוך 5

בינתיים שוטפים תותים ונפטרים מעוקציהם. חוצים, או שחותכים לרבעים (תלוי בגודל), ומכסים בתותים את הקרם. שומרים במקרר עד יום.

פאי תותים עם פודינג

שלב 5 מתוך 5

אם רוצים, זורים לפני ההגשה אבקת סוכר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    פאי גבינות ופירות קליל על בסיס פילו

    45 דקות קל
  • פאי גבינה מלוח

    פאי גבינה מלוח

    50 דקות בינוני
  • פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    פאי ירקות בשלושה מרכיבים

    40 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים