דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאי תפוחים מוקרם
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאי תפוחים מוקרם

פאי תפוחים מוקרם

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אסתר דולב
פאי של טעמים בלתי נשכחים: תחתית בצק פריך, תפוחים מקורמלים ומעל קרם פודינג אפוי

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
200  גרם
חמאה
100  גרם
אבקת סוכר
1 
ביצה
10 
תפוח עץ קלופים וחתוכים לקוביות של 2X2 ס"מ
2  כפות
סוכר חום
0.33  כוס
שמן קנולה או 50 גרם חמאה
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  שקית
פודינג אינסטנט בטעם וניל
1 
ביצה
0.5  כפית
מקלות וניל
1  כוס
תערובת שקדים, צימוקים, אגוזי מלך, קוקוס פרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן או חמאה במחבת. מוסיפים את התפוחים ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דק'. אפשר גם לפזר מעל את הסוכר החום, ולערבב.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממשיכים לטגן עד שהתפוחים השחימו קלות. מעבירים לקערה ומצננים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את כל חומרי הבצק, ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.
  • שלב 4

    0 דקות
    עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לשעה במקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוציאים את הבצק ומרדדים לעלה בעובי של כ-1/2 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    מרפדים תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ, ומהדקים לדפנות.
  • שלב 7

    15 דקות
    אופים את הבצק כ-15 דקות , בחום 175 מעלות, עד שהוא מזהיב.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים את הבצק מהתנור ומוסיפים מעל את התפוחים מסוננין מהסירופ, שנוצר בזמן בישול התפוחים.
  • שלב 9

    0 דקות
    יוצקים מעל את רוטב ההקרמה ומפזרים שקדים פרוסים מעל.
  • שלב 10

    35 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, כ-35 דקות.
פאי תפוחים מוקרם

שלב 1 מתוך 10

מחממים שמן או חמאה במחבת. מוסיפים את התפוחים ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-5 דק'. אפשר גם לפזר מעל את הסוכר החום, ולערבב.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 2 מתוך 10

ממשיכים לטגן עד שהתפוחים השחימו קלות. מעבירים לקערה ומצננים.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 3 מתוך 10

מערבבים את כל חומרי הבצק, ולשים עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 4 מתוך 10

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים לשעה במקרר.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 5 מתוך 10

מוציאים את הבצק ומרדדים לעלה בעובי של כ-1/2 ס"מ.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 6 מתוך 10

מרפדים תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ, ומהדקים לדפנות.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 7 מתוך 10

אופים את הבצק כ-15 דקות , בחום 175 מעלות, עד שהוא מזהיב.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 8 מתוך 10

מוציאים את הבצק מהתנור ומוסיפים מעל את התפוחים מסוננין מהסירופ, שנוצר בזמן בישול התפוחים.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 9 מתוך 10

יוצקים מעל את רוטב ההקרמה ומפזרים שקדים פרוסים מעל.

פאי תפוחים מוקרם

שלב 10 מתוך 10

אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות, כ-35 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פאייה פתיתים ודג ים

    פאייה פתיתים ודג ים

    25 דקות קל
  • פאייה עוף וצ'וריסו

    פאייה עוף וצ'וריסו

    40 דקות בינוני
  • פאי בשר וחצילים

    פאי בשר וחצילים

    40 דקות בינוני
  • פאי תפוחי עץ

    פאי תפוחי עץ

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים