המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לתוך קערה את הקמח, שמרית, משפר אפיה, סוכר, שמן ומלח ולשים. מוסיפים בהדרגה את המים וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק פיצה רך וגמיש.
מתפיחים בכלי מכוסה ל- 20 דקות.
מחלקים בצק ל-2 חלקים.
מרדדים את בצק הפיצה לעלה בעובי של כ -1/2 ס"מ ומעבירים לתבנית אפיה משומנת קלות.
מפזרים את התוספות הרצויות באופן שווה.
משהים לתפיחה כ-20 דקות נוספות.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0