המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הפיתות בעזרת הסכין וקרש החיתוך לריבועים - כל פיתה מקבלת 2 ריבועים (חותכים את הקצוות שלהן).
מורחים את רסק העגבניות על הצד המחוספס שלהן ואת כף השמן.
מניחים מעל את הגבינה ומעל את התוספות.
מתבלים.
מכניסים לטוסטר אובן חום יחסית גבוה.
ממתינים בין 10-15 דק' והפיצה מוכנה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0