דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה פוזילי עם רצועות עוף בסגנון ים תיכוני
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה פוזילי עם רצועות עוף בסגנון ים תיכוני

פסטה פוזילי עם רצועות עוף בסגנון ים תיכוני

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה טעימה ומרעננת המשלבת פסטה בשלושה צבעים, עוף, תבלינים ועלי רוקט.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
פרפקטו פסטה ספירלי טריו פסטה ביסלי
8  כפות
שמן זית
2 
חזה עוף חתוכים לרצועות
5  שיני
שום קצוצות
1 
פלפל אדום חתוך לקוביות
2 
פלפל צהוב חתוכים לקוביות
0.25  כפית
קינמון טחון
0.25  כף
כמון טחון
0.25  כפית
כוסברה
0.5  כפית
אריסה
0  לפי הטעם
מלח גס לפי הטעם
0.5 
לימון ליים סחוט למיץ
1  חבילה
עלי רוקט שטוף ומיובש. אפשר להחליף בחבילת עלי בייבי
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים 4-3 כפות שמן זית ומוסיפים את רצועות חזה העוף, מטגנים כ-10 דקות (טיגון רצועות העוף) ומוציאים לכלי נפרד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את יתר שמן הזית בסיר רחב, מוסיפים את שיני השום, פלפל אדום ופלפלים כתומים חתוכים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים ומטגנים 3 דק'.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקינמון, כמון, כוסברה, אריסה, מלח ופלפל לפי הטעם, ומיץ לימון, ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מבשלים 5 דק', טועמים ומתקנים תיבול.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים מהלהבה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה ספירילי בהתאם להוראות היצרן על גב האריזה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מערבבים את הפסטה עם הרוקט או עלי הבייבי, ורצועות העוף המוכנות, מוסיפים את הירקות המתובלים ומערבבים היטב.
  • שלב 9

    0 דקות
    מגישים חם או קר, לפי בחירתכם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • סלטים
  • פסטות
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב פסטו

    פסטה ברוטב פסטו

    20 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים