דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה פטריות פרווה בקלי קלות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה פטריות פרווה בקלי קלות

פסטה פטריות פרווה בקלי קלות

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עינת
פסטה מבושלת עם פטריות, תירס ואגוזי קשיו. תוספת מצוינת לארוחה חלבית או בשרית

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פסטה אסם ספגטי 8 מסולסלים/חצאי עיגולים
1  חבילה
פטריות שמפיניון לשטוף ולסנן
0.5  חבילה
תירס לשטוף ולסנן
10 
אגוזי קשיו קלויים קצוצים
1 
בצל בינוני
1  חבילה
אבקה להכנת רוטב צלי כשר לפסח
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח גס לפי הטעם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • שלב 2

    0 דקות
    בזמן בישול הפסטה יש לקחת סיר בינוני ולהתחיל בטיגון.
  • שלב 3

    7 דקות
    לקצוץ בצל לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה עדינה, להוסיף את הפטריות ולטגן עוד כ-5-7 דקות עם ערבוב מידי פעם.
  • שלב 4

    2 דקות
    להוסיף את גרעיני התירס לעוד 2 דקות וכן את הקשיו הקצוץ.
  • שלב 5

    0 דקות
    לתבל עם כחצי כפית מרק עוף, פלפל שחור מעט ומלח.
  • שלב 6

    0 דקות
    חשוב לציין שטעם המליחות לפי כל אחד והחלטתו שלו (אך בל נשכח שישנו רוטב הצלי שעדיין לא הוספנו ובו מליחות מסויימת גם).
  • שלב 7

    0 דקות
    ערבוב של עוד דקותיים, ובו בזמן הפסטה התבשלה לה כחצי בישול, יש לסנן ולצרף לתבשיל.
  • שלב 8

    10 דקות
    לקחת חצי כוס מים רותחים עם שקית רוטב צלי ולערבב עד שלא יהיו גושים בכוס ולצרף לתבשיל. כעת יש לנו תבשיל עם נוזלים די רבים, יש להוריד את האש לנמוכה ביותר, ולהשאיר מכסה כשחציו פתוח ולבשל על אש נמוכה כך לעוד 10 דקות עם ערבוב מידי פעם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • סלטים
  • בראנץ'
  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    פסטה ברוטב שמן זית ואפונת גינה

    20 דקות קל
  • פסטה ברוטב פסטו

    פסטה ברוטב פסטו

    20 דקות קל
  • קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    קפוסטש קוצקה - פסטה עם כרוב

    60 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    פסטה ברוטב אלפרדו פטריות

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים