דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרנה - לחם מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרנה - לחם מרוקאי

פרנה - לחם מרוקאי

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
לחם הפרנה המרוקאי המסורתי הוא רך וספוגי מבפנים. להגיש לצד מטבלים, ממרחים או שקשוקה חמה

רכיבים

מנות 3

המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
3  כוסות
מים חמימים
1  כפית
מלח
1.5  כפיות
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לשים את כל החומרים כעשר דקות ביד או במיקסר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מלח מוסיפים בסוף הלישה.
  • שלב 3

    60 דקות
    נותנים לבצק לתפוח כ-60 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחלקים לשלושה חלקים.
  • שלב 5

    0 דקות
    בידיים משומנות, מרדדים כל חלק לפיתה עבה ושטוחה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מתפיחים עוד עשר דקות.
  • שלב 7

    15 דקות
    אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות. שמים קערית עם מים בתחתית התנור.
פרנה - לחם מרוקאי

שלב 1 מתוך 7

לשים את כל החומרים כעשר דקות ביד או במיקסר.

פרנה - לחם מרוקאי

שלב 2 מתוך 7

מלח מוסיפים בסוף הלישה.

פרנה - לחם מרוקאי

שלב 3 מתוך 7

נותנים לבצק לתפוח כ-60 דקות.

פרנה - לחם מרוקאי

שלב 4 מתוך 7

מחלקים לשלושה חלקים.

פרנה - לחם מרוקאי

שלב 5 מתוך 7

בידיים משומנות, מרדדים כל חלק לפיתה עבה ושטוחה.

פרנה - לחם מרוקאי

שלב 6 מתוך 7

מתפיחים עוד עשר דקות.

פרנה - לחם מרוקאי

שלב 7 מתוך 7

אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות. שמים קערית עם מים בתחתית התנור.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם פרנה מרוקאי

    לחם פרנה מרוקאי

    110 דקות בינוני
  • לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

    לחם פרנה במילוי גבינת מוצרלה ורוטב עגבניות

    70 דקות בינוני
  • לחם פרנה ממולא בגבינת פטה וחצילים מטוגנים

    לחם פרנה ממולא בגבינת פטה וחצילים מטוגנים

    100 דקות בינוני
  • לחם פרנה (לחם מרוקאי)

    לחם פרנה (לחם מרוקאי)

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים