המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל החומרים כעשר דקות ביד או במיקסר.
מלח מוסיפים בסוף הלישה.
נותנים לבצק לתפוח כ-60 דקות.
מחלקים לשלושה חלקים.
בידיים משומנות, מרדדים כל חלק לפיתה עבה ושטוחה.
מתפיחים עוד עשר דקות.
אופים כ-15 דקות בחום של 180 מעלות. שמים קערית עם מים בתחתית התנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0