דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות, בצל וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות, בצל וגבינה

פשטידת אטריות, בצל וגבינה

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
פשטידת אטריות להכנה פשוטה ומהירה. מצוינת לארוחת ערב קלילה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
400  גרם
אטריות דקות אסם 400גרם ללא ביצים ברוחב בינוני
3  כפות
שמן קנולה קנולה
2 
בצל גדולים קלופים לקוביות קטנות
3  כפות
פטרוזיליה קצוצה דק
10 
פטריות שמפיניון קצוצות
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית חתוכה לקוביות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
4 
ביצה טרופות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את האטריות ושוטפים במים קרים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים פטריות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מערבבים את האטריות עם הבצל המטוגן, פטרוזיליה וגבינה, מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את הביצים.
  • שלב 6

    40 דקות
    יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שמשחים.
פשטידת אטריות, בצל וגבינה

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

פשטידת אטריות, בצל וגבינה

שלב 2 מתוך 6

משמנים תבנית.

פשטידת אטריות, בצל וגבינה

שלב 3 מתוך 6

מבשלים את האטריות ושוטפים במים קרים.

פשטידת אטריות, בצל וגבינה

שלב 4 מתוך 6

מחממים שמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים פטריות.

פשטידת אטריות, בצל וגבינה

שלב 5 מתוך 6

מערבבים את האטריות עם הבצל המטוגן, פטרוזיליה וגבינה, מתבלים במלח ובפלפל ומוסיפים את הביצים.

פשטידת אטריות, בצל וגבינה

שלב 6 מתוך 6

יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שמשחים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים