דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות, דלעת ופטה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות, דלעת ופטה

פשטידת אטריות, דלעת ופטה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הניגוד בין הטעמים העדינים של הדלעת והאטריות לבין התיבול העז בפלפל שחור הוא כל הסוד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות ביצים שטוח בינוניות
1  קילוגרם
דלעת
2 
ביצה
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית בקוביות
2 
בצל
4  כפות
שמן זית
1  כף
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות. מבשלים במים עם מעט מלח עד שהדלעת רכה. מסננים ומועכים במזלג.
  • שלב 2

    0 דקות
    קוצצים את הבצלים ומזהיבים בשמן.
  • שלב 3

    0 דקות
    מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים את כל החומרים, יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים בחום בינוני (180 מעלות) כשעה, עד שנוצרת שכבת אטריות שחומה ופריכה מעל.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
פשטידת אטריות, דלעת ופטה

שלב 1 מתוך 5

קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות. מבשלים במים עם מעט מלח עד שהדלעת רכה. מסננים ומועכים במזלג.

פשטידת אטריות, דלעת ופטה

שלב 2 מתוך 5

קוצצים את הבצלים ומזהיבים בשמן.

פשטידת אטריות, דלעת ופטה

שלב 3 מתוך 5

מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.

פשטידת אטריות, דלעת ופטה

שלב 4 מתוך 5

מערבבים את כל החומרים, יוצקים לתבנית משומנת ומקומחת (או מרופדת בנייר אפייה) ואופים בחום בינוני (180 מעלות) כשעה, עד שנוצרת שכבת אטריות שחומה ופריכה מעל.

פשטידת אטריות, דלעת ופטה

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים