המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים חמאה במחבת מטגנים את הבצל עד להשחמה.
מערבבים בקערה אטריות, בצל, שמנת, קוטג' ופרג, בקערית אחרת טורפים את הביצים עם מלח ופלפל ומוסיפים לתערובת.
מעבירים התערובת לתבנית בחום בינוני-גבוה ל-25-30 דקות עד שזהוב ויציב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0