דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות וגבינה

פשטידת אטריות וגבינה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
איטריות רחבות פוגשות גבינה צהובה ונכנסות לבילוי משותף בתנור.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות ביצים רחב
50  גרם
חמאה
2  כפות
קמח לבן
1.5  כוסות
חלב
3 
ביצה טרופות
1  גביע
שמנת חמוצה
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
50  גרם
חמאה רכה
1  קורט
אגוז מוסקט טחון מגורר
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם תנור לחום בינוני - 180 מעלות. לבשל את האיטריות במי מלח עד שיתרככו, לסנן ולהעביר לקערה גדולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף ביצים, גבינה לבנה ושמנת חמוצה ולבחוש.
  • שלב 3

    0 דקות
    להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית, להוסיף את הקמח ולבחוש שלא יהיו גושים.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף בהדרגה את החלב ובוחשים על אש נמוכה עד שהתערובת תסמיך.
  • שלב 5

    0 דקות
    להוסיף את תערובת החלב לאיטריות ובוחשים בעדינות. לתבל במלח פלפל לפי הטעם ולבחוש שוב.
  • שלב 6

    40 דקות
    להעביר לתבנית 24, להכניס למרכז התנור ולאפות 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לקראת סוף האפיה לזרות גבינה צהובה מגוררת.
פשטידת אטריות וגבינה

שלב 1 מתוך 7

לחמם תנור לחום בינוני - 180 מעלות. לבשל את האיטריות במי מלח עד שיתרככו, לסנן ולהעביר לקערה גדולה.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 2 מתוך 7

להוסיף ביצים, גבינה לבנה ושמנת חמוצה ולבחוש.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 3 מתוך 7

להמיס את החמאה בסיר קטן על אש בינונית, להוסיף את הקמח ולבחוש שלא יהיו גושים.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 4 מתוך 7

להוסיף בהדרגה את החלב ובוחשים על אש נמוכה עד שהתערובת תסמיך.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 5 מתוך 7

להוסיף את תערובת החלב לאיטריות ובוחשים בעדינות. לתבל במלח פלפל לפי הטעם ולבחוש שוב.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 6 מתוך 7

להעביר לתבנית 24, להכניס למרכז התנור ולאפות 30-40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 7 מתוך 7

לקראת סוף האפיה לזרות גבינה צהובה מגוררת.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים