דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות וגבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות וגבינה

פשטידת אטריות וגבינה

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אורטל אשכנזי
פשטידת אטריות קלה להכנה וכיפית לאכילה, להגיש עם שמנת חמוצה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
נודלס אטריות ביצים שטוח
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
3  כפות
חמאה
3 
ביצה
300  גרם
גבינה 9% (שמנה למחצה)
3  כפות
גבינה צהובה מגוררת
1  גביע
שמנת חמוצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות במי מלח רותחים עד שיתרככו, אך לא לגמרי, מוציאים ושוטפים במסננת. אחרי שכל המים נטפו מן המסננת, מעבירים את האטריות לקערה, טורפים ביצה אחת, ומוסיפים שתי כפות חמאה. מערבבים הכל.
  • שלב 2

    0 דקות
    טורפים ביצה שנייה, מערבבים עם הגבינה ומתבלים במלח ופלפל. משמנים תבנית אפייה בחמאה שנותרה, ועורכים בה שכבות של אטריות וגבינה לסירוגין.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסיימים בשכבה של האטריות. טורפים את הביצה השלישית ויוצקים מלמעלה, ובוזקים מעליה את הגבינה הצהובה.
  • שלב 4

    40 דקות
    אופים בחום בינוני כ-40 דקות, מגישים את הפשטידה כשהיא חמה, ויוצקים עליה את השמנת. בתיאבון!
פשטידת אטריות וגבינה

שלב 1 מתוך 4

מבשלים את האטריות במי מלח רותחים עד שיתרככו, אך לא לגמרי, מוציאים ושוטפים במסננת. אחרי שכל המים נטפו מן המסננת, מעבירים את האטריות לקערה, טורפים ביצה אחת, ומוסיפים שתי כפות חמאה. מערבבים הכל.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 2 מתוך 4

טורפים ביצה שנייה, מערבבים עם הגבינה ומתבלים במלח ופלפל. משמנים תבנית אפייה בחמאה שנותרה, ועורכים בה שכבות של אטריות וגבינה לסירוגין.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 3 מתוך 4

מסיימים בשכבה של האטריות. טורפים את הביצה השלישית ויוצקים מלמעלה, ובוזקים מעליה את הגבינה הצהובה.

פשטידת אטריות וגבינה

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום בינוני כ-40 דקות, מגישים את הפשטידה כשהיא חמה, ויוצקים עליה את השמנת. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים