דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות וגבינות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות וגבינות

פשטידת אטריות וגבינות

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הכי קל בעולם: מבשלים אטריות, מערבבים עם גבינות ועוד דברים טובים, ואופים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
נודלס אטריות ביצים שטוח
2 
בצל קצוצים
3 
ביצה
1  גביע
שמנת חמוצה
4  כפות
גבינה לבנה רכה 5%
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת (50 גרם לתערובת ו- 150 גרם מעל הפשטידה)
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את האטריות עפ"י הוראות ההכנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את האטריות עם הבצל, הביצים והגבינות ומתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 4

    0 דקות
    משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.
  • שלב 5

    0 דקות
    זורים מעל את שארית הגבינה הצהובה.
  • שלב 6

    40 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
פשטידת אטריות וגבינות

שלב 1 מתוך 6

מכינים את האטריות עפ"י הוראות ההכנה.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 2 מתוך 6

מטגנים את הבצל עד להזהבה.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את האטריות עם הבצל, הביצים והגבינות ומתבלים במלח ופלפל.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 4 מתוך 6

משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 5 מתוך 6

זורים מעל את שארית הגבינה הצהובה.

פשטידת אטריות וגבינות

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים