דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות וחזה עוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות וחזה עוף

פשטידת אטריות וחזה עוף

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אני - עדנה קנפו
כל כך פשוט להכנה, מצויין לארוחת ערב קלה עם סלט ליד

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
350  גרם
חזה עוף חתוך לקוביות
1  שקית
אטריות רחבות אסם 400 גרם
4  כפות
רסק עגבניות
1  כפית
שום כתוש
2 
ביצה קשות
4 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
שמן קנולה
1  כף
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים שמן בסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות חזה העוף, ומים ומבשלים כ-חצי שעה על אש נמוכה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרתיחים מים עם קצת מלח בסיר עמוק בחום 140 מעלות ומבשלים את האטריות - שלא יהיו רכות מדי, ארבע דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    שוטפים את האטריות במסננת, מחזירים לסיר, ושופכים מעליהן את הרוטב. חותככים לקוביות את הביצים הקשות ומוסיפים 4 ביצים טריות. מערבבים הכל ביחד בעדינות ויוצקים לתוך תבנית או מגש כסף משומן.
  • שלב 4

    45 דקות
    מחממים את התנור ואופים בחום 200 מעלות במשך כ- 45 דקות.
פשטידת אטריות וחזה עוף

שלב 1 מתוך 4

מחממים שמן בסיר, מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, ומים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קוביות חזה העוף, ומים ומבשלים כ-חצי שעה על אש נמוכה.

פשטידת אטריות וחזה עוף

שלב 2 מתוך 4

מרתיחים מים עם קצת מלח בסיר עמוק בחום 140 מעלות ומבשלים את האטריות - שלא יהיו רכות מדי, ארבע דקות.

פשטידת אטריות וחזה עוף

שלב 3 מתוך 4

שוטפים את האטריות במסננת, מחזירים לסיר, ושופכים מעליהן את הרוטב. חותככים לקוביות את הביצים הקשות ומוסיפים 4 ביצים טריות. מערבבים הכל ביחד בעדינות ויוצקים לתוך תבנית או מגש כסף משומן.

פשטידת אטריות וחזה עוף

שלב 4 מתוך 4

מחממים את התנור ואופים בחום 200 מעלות במשך כ- 45 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים