דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אטריות - מתכון של אתי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אטריות - מתכון של אתי

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

(0)
קל
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
פשטידה קלה וטעימה, שקוצרת תמיד מחמאות עם מצרכים זמינים שיש תמיד בבית

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.25  חבילה
נודלס אטריות מסולסלות צינורות או ביסלי
2  מיכלים
גבינת קוטג'
2  מיכלים
שמנת חמוצה
3 
בצל חתוכים לקוביות
3 
ביצה
1  כף
אבקת מרק עוף אמיתי כשר לפסח
1  טיפה
פלפל
1  טיפה
מלח
1  כפית
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג
1  כפית
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מרתיחים את האטריות עם מים ומלח. כשמוכנות - מסננים, שמים בצד, ומערבבים עם טיפת שמן כדי שלא יידבקו.
  • שלב 2

    1 דקות
    שמים בקערה את הגבינות. *ניתן להמיר את הקוטג' לגבינה לבנה 5%. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבצלים עד שמזהיבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הבצלים לקערה עם הגבינות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים, אבקת המרק ואת אבקת הפטריות/בצל.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את האטריות לקערה עם הגבינות והבצל, ומערבבים את כל החומרים יחד.
  • שלב 7

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס מרובעת/מלבנית, ושופכים את התערובת לתוכה.
  • שלב 8

    0 דקות
    שמים מעל את הגבינה המגוררת והאורגנו.
  • שלב 9

    0 דקות
    מחממים תנור לחום בינוני, ואופים עד להזהבה. בתיאבון!
פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 1 מתוך 9

מרתיחים את האטריות עם מים ומלח. כשמוכנות - מסננים, שמים בצד, ומערבבים עם טיפת שמן כדי שלא יידבקו.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 2 מתוך 9

שמים בקערה את הגבינות. *ניתן להמיר את הקוטג' לגבינה לבנה 5%. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 3 מתוך 9

מטגנים את הבצלים עד שמזהיבים.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 4 מתוך 9

מוסיפים את הבצלים לקערה עם הגבינות.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 5 מתוך 9

מוסיפים את הביצים, אבקת המרק ואת אבקת הפטריות/בצל.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 6 מתוך 9

מוסיפים את האטריות לקערה עם הגבינות והבצל, ומערבבים את כל החומרים יחד.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 7 מתוך 9

משמנים תבנית פיירקס מרובעת/מלבנית, ושופכים את התערובת לתוכה.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 8 מתוך 9

שמים מעל את הגבינה המגוררת והאורגנו.

פשטידת אטריות - מתכון של אתי

שלב 9 מתוך 9

מחממים תנור לחום בינוני, ואופים עד להזהבה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים