דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת איטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת איטריות

פשטידת איטריות

(0)
75 דקות
קל
מתכונאי/ת: ורד בן הרוש
קל וטעים לארוחת ערב: פשטידת גבינות ואטריות דקיקות משובחת. כל מה שצריך זה רק לערבב את המצרכים ולהנות

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
אטריות דקות אסם 400גרם רחבות
0.5  חבילה
מרגרינה
1  גביע
גבינה 9%
4 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח לפי הטעם
1  גביע
יוגורט
2  כוסות
חלב
100  גרם
גבינה צהובה מגורדת
0.5  גביע
גבינת קוטג'
2  כוסות
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האיטריות עד שהן מתרככות, מסננים ושוטפים במים קרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכניסים לסיר מרגינה, חלב, קמח ומעט מלח ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתגבשת ואין גושים. מורידים מהאש.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערה ביצים, גבינה שמנה,יוגורט וקוטג'. מוסיפים לתערובת את הבלילה שבסיר. מערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לקערה את האיטריות ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
  • שלב 5

    0 דקות
    משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת.
  • שלב 6

    60 דקות
    אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-60 דקות.
פשטידת איטריות

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את האיטריות עד שהן מתרככות, מסננים ושוטפים במים קרים.

פשטידת איטריות

שלב 2 מתוך 6

מכניסים לסיר מרגינה, חלב, קמח ומעט מלח ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתגבשת ואין גושים. מורידים מהאש.

פשטידת איטריות

שלב 3 מתוך 6

מערבבים בקערה ביצים, גבינה שמנה,יוגורט וקוטג'. מוסיפים לתערובת את הבלילה שבסיר. מערבבים היטב.

פשטידת איטריות

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים לקערה את האיטריות ומערבבים היטב לתערובת אחידה.

פשטידת איטריות

שלב 5 מתוך 6

משמנים תבנית ומעבירים אליה את התערובת. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה המגורדת.

פשטידת איטריות

שלב 6 מתוך 6

אופים בתנור בחום של 180 מעלות במשך כ-60 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים