דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת אספרגוס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת אספרגוס

פשטידת אספרגוס

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ריקי ברוך
פשטידה עם הירק הכי יוקרתי - האספרגוס. עם שמנת, גבינה צהובה וזרעי פשתן.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  זר
אספרגוס טרי, חלוט במים רותחים ומסונן
200  גרם
גבינה צהובה מגוררת
3  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
2 
ביצה טרופות היטב
1  גביע
שמנת חמוצה
2  כפות
זרעי פישתן טחונים
1  קורט
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את האספרגוס בסכין ומכניסים לקערה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    משמנים תבנית פיירקס ומפזרים מעט פרורי לחם.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את התערובת ומפזרים עליה מעט פרורי לחם.
  • שלב 5

    45 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 45 דקות בערך, עד שהפשטידה יציבה. *ניתן להמיר את השמנת החמוצה באשל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
פשטידת אספרגוס

שלב 1 מתוך 5

קוצצים את האספרגוס בסכין ומכניסים לקערה.

פשטידת אספרגוס

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב.

פשטידת אספרגוס

שלב 3 מתוך 5

משמנים תבנית פיירקס ומפזרים מעט פרורי לחם.

פשטידת אספרגוס

שלב 4 מתוך 5

יוצקים את התערובת ומפזרים עליה מעט פרורי לחם.

פשטידת אספרגוס

שלב 5 מתוך 5

אופים בתנור שחומם מראש ב-180 מעלות למשך 45 דקות בערך, עד שהפשטידה יציבה. *ניתן להמיר את השמנת החמוצה באשל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת שכבות פסטה

    פשטידת שכבות פסטה

    60 דקות קל
  • פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    פשטידת תרד עם גבינה בולגרית

    55 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות מדהימה

    פשטידת פטריות מדהימה

    95 דקות בינוני
  • פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    פשטידת בשר ותפוחי אדמה

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים